Beef-Stick Kallun
Varenummer: 4008239231468
.
DKK 8,00
DKK 6,40 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Hundegodbidder
 • Vitakraft Beefstick med Kallun er en fornem lille tyggesnack, der kan bruges som godbid eller mellemmåltid for din hund.

  Når du synes, din hund har fortjent noget lækkert at tygge i, så er Vitakraft Beefstick med Kallun altid den rette løsning. Tyggestangen smager herligt og har et højt kødindhold på over 85%, så din hund får masser af protein. Den kan gives som hel snack eller let deles i mindre stykker og bruges som godbid. Husk dog, at Vitakraft Beefstick med Kallun ikke er et fuldfoder. Hunden skal have rigtigt foder til hverdag og det er fornuftigt at reducere mængden af foder, når man giver godbidder.

  Hvis du vil give din hund noget særligt, bør du vælge Vitakraft Beefstick med Kallun. Den giver både hunden velsmagende næring og vigtige vitaminer, der styrker immunforsvaret. Og så er Vitakraft Beefstick med Kallun udviklet så naturligt som muligt og indeholder derfor hverken kunstige smags- og farvestoffer, konserveringsmidler og er desuden sukkerfri.

  Vitakraft Beefstick med Kallun giver dig en mangfoldig godbid, der kan bruges på flere forskellige måder. Hvis du har en hund, der er i træning, i arbejde eller er vild med agility, kan Vitakraft Beefstick med Kallun både bruges som små godbidder, når hunden skal have en belønning med det samme eller som en lækker snack oven på en lang dag på træningsbanen. Vitakraft Beefstick med Kallun kan også benyttes i den daglige opdragelse af hunden.

  Vigtige fordele

  • Uden kunstige smags- og farvestoffer.
  • God som belønning eller bare som tyggesnack mellem måltiderne.
  • Nem at dele i mindre stykker.
  • Stor kødandel på over 85%.
  • Sukkerfri og uden konserveringsmidler.
  • Indeholder vigtige vitaminer.


  Vitakraft Beefstick med Kallun giver din bedste ven noget sundt og dejligt at tygge i hver gang.

 • Dyregruppe Hund
  Egenskaber Sukkerfri
  Smag Kallun
  Brand Vitakraft