denta fun tyggerimg kylling 225g
Varenummer: 4011905313313
Standard salgspris DKK 99,95
DKK 69,00
DKK 55,20 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Hundegodbidder
 • Trixie Tyggering giver din hund en herlig smagsoplevelse og en masse gymnastik til kæbemusklerne.

  Trixie Tyggering med kylling vil altid gøre din hund rigtig glad og den vil nyde at gumle løs på tyggeringen. Til gengæld skal du sørge for, at hunden stadig får det rette fuldfoder i hverdagen, da hunden ellers risikerer at mangle næring. Det er også en god idé at balancere mængden af foder, når du giver tyggesnacks eller godbidder. Og når hunden har fået en tyggering at gnave i, er det vigtigt, at du holder øje med den.

  Hvis din hund trænger til lidt forkælelse ovenpå en lang og hård dag, er Trixie Tyggering med kylling den perfekte løsning. Går din hund til træning eller er i arbejde er Trixie Tyggering med kylling en dejlig belønning om eftermiddagen eller aftenen. Så føler din hund sig værdsat og den får en lækker og velsmagende snack at gumle på.

  Trixie Tyggering giver din hund både en dejlig tygge- og smagsoplevelse. Den lækre ring består af en kerne af tørret oksehud, der er presset sammen til en ring, der siden er overtrukket med tørret kyllingekød. Trixie Tyggering med kylling er fyldt med protein og har en særdeles lav fedtprocent. Så mens din hund giver sig sine kæber lidt motion, tygger den på en sund og lækker snack.

  Vigtige fordele

  • Fabelagtig tyggesnack til din bedste ven.
  • Holder længe.
  • Overtrukket med kylling, der giver en lækker smag.
  • Hård kerne af råhud, der giver hundens kæbemuskler motion.
  • Glutenfri tyggering.


  Trixie Tyggering er en dejlig og sejlivet snack, der giver din hund masser af tyggeglæde.

 • Dyregruppe Hund
  Smag Kylling
  Brand Trixie