denta fun tyggering 2stk 110g
Varenummer: 4011905313320
Standard salgspris DKK 59,95
DKK 45,00
DKK 36,00 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Hundegodbidder
 • Trixie Tyggering giver din hund en lækker smagsoplevelse og en masse motion til kæbemusklerne.

  Hvis du vil se din hund gøre store øjne og slikke sig om munden, skal du prøve at give den en Trixie Tyggering med kylling. Smagen af kylling er forførende og under kyllingekødet finder den en hård kerne af sammenpresset oksehud, der giver den masser af tyggeglæde og motion til kæberne. Trixie Tyggering med kylling giver hunden en masse protein og en fedtprocent på kun 0,5%, så din bedste ven får en lækker og sund snack.

  Trixie Tyggering med kylling vil altid gøre din hund rigtig glad og den vil nyde at gumle løs på tyggeringen. Til gengæld skal du sørge for, at hunden stadig får det rette fuldfoder i hverdagen, da hunden ellers risikerer at mangle næring. Det er også en god idé at balancere mængden af foder, når du giver tyggesnacks eller godbidder. Og når hunden har fået en tyggering at gnave i, er det vigtigt, at du holder øje med den.

  Trixie Tyggering med kylling er en perfekt aften eller eftermiddagssnack til hunden, der har været i gang hele dagen. Har din hund været til træning, i skoven eller på arbejde, kan den have brug for at få genopladet sine batterier lidt. Trixie Tyggering med kylling giver hunden en lækker belønning for en god dag og så har den noget dejligt at beskæftige mundtøjet med.

  Vigtige fordele

  • Glutenfri tyggering.
  • Hård kerne af råhud, der giver hundens kæbemuskler motion.
  • Fabelagtig tyggesnack til din bedste ven.
  • Holder længe.
  • Overtrukket med kylling, der giver en lækker smag.

  Trixie Tyggering er en velsmagende og dejlig snack, der giver din hund masser af tyggeglæde.

 • Dyregruppe Hund
  Egenskaber Glutenfrit
  Smag Kylling
  Brand Trixie