PREMIO Lamb Stripes, 100 g
Varenummer: 4011905317410
.
DKK 34,95
DKK 27,96 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Hundegodbidder
 • Trixie Premio Lammestrimler er lækre godbidder med højt kødindhold, der vil glæde din hunds smagsløg.

  En af de bedste ting ved at eje en hund, er at kunne gøre den glad. Derfor er det altid dejligt at kunne give en godbid fra tid til anden, men husk ikke at give for mange. Hunden har behov for næring og de skal dækkes ind af dens rigtige fuldfoder i hverdagen. Og giver du godbidder eller snacks, er det fornuftigt at give lidt mindre foder. Hunden skal altid kunne komme til en ren skål med frisk vand og bør holdes under opsyn, når du giver den en tyggesnack.

  Hvis du er den lykkelige ejer af en hund, som elsker at røre sig, der går til træning eller er i arbejde, er det rart at kunne belønne den for et godt stykke arbejde. Har hunden haft en god dag på træningsbanen eller løbet rundt i skoven hele dagen, kan den have brug for noget lækkert til at genoplade batterierne med. Her er Trixie Premio Lammestrimler et perfekt valg. Godbidderne kan også bruges i opdragelsen, når hunden skal lære, hvordan den skal opføre sig og naturligvis er det oplagt at bruge Trixie Premio Lammestrimler som forkælelse fra tid til anden.

  Vil du give din hund en optimal godbid, behøver du ikke lede længere. Trixie Premio Lammestrimler giver hunden en proteinrig snack med et rigtig højt kødindhold, der samtidig har en lav fedtprocent, så hunden får en godbid, der både er sund og smager fantastisk. Trixie Premio Lammestrimler indeholder ikke gluten, er ikke tilsat sukker og så er posen praktisk og kan lukkes igen, så godbidderne er lette at have med på tur og så holder de sig friske.

  Vigtige fordele

  • Højt kødindhold.
  • Masser af protein.
  • Fedtfattige hundegodbidder.
  • God tyggeglæde.
  • Glutenfri og ikke tilsat sukker.
  • Lækker smag af lam.

  Trixie Premio Lammestrimler er velsmagende og sunde godbidder med en lav fedtprocent.

 • Dyregruppe Hund
  Egenskaber Glutenfrit
  Smag Lam
  Brand Trixie