Treaties Bits Kylling Vitakraft
Varenummer: 4008239288080
.
DKK 29,95
DKK 23,96 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Hundegodbidder
 • Vitakraft Treaties Bits med Kylling giver hunden i træning nogle lækre kødhapser at tygge på.

  Når hunden har været dygtig eller du synes den fortjener at blive forkælet, giver Vitakraft Treaties Bits med Kylling hunden en vidunderlig smagsoplevelse hver gang. Vitakraft Treaties Bits med Kylling er saftige og smagfulde snacks, der indeholder over 70% kød fra fjerkræ. Husk dog at dette ikke er et fuldfoder. Når du giver hunden snacks, er et bedst at reducere mængden af fuldfoder.

  Vitakraft Treaties Bits med Kylling giver din hund en uimodståelige lækkerbisken, der vil få den til at slikke sig om munden. De dejlige kødsnacks er forsigtigt bagt i ovnen, så de allerbedst kan bevare både god smag og saftighed. Vitakraft Treaties Bits med Kylling er desuden lavet på en sukkerfri opskrift og den smarte genlukpose hjælper dig med at holde hundens godbidder friske og saftige.

  Ejer du en hund, der er glad for at træne, lære noget nyt eller dyrke agility? Så er Vitakraft Treaties Bits med Kylling den ideelle snack til jer. Vitakraft Treaties Bits med Kylling kan bruges som både motivation og belønning, når hunden træner, leger eller har gjort et godt stykke arbejde. De kan naturligvis også bruges, hvis din hund fortjener at blive forkælet lidt samt i forbindelse med den daglige opdragelse.

  Vigtige fordele

  • Perfekt som belønning, når hunden er i træning.
  • Sukkerfrie snacks.
  • Smart genlukpose holder på den gode smag.
  • Lækre og kødfyldte små godbidder.
  • Med velsmagende kylling.


  Vitakraft Treaties Bits med Kylling er lækre og saftige og perfekte for hundeejeren, der vil forkæle sin bedste ven.

 • Dyregruppe Hund
  Egenskaber Sukkerfri
  Smag Kylling
  Brand Vitakraft