VITAKRAFT DENTAL STORKØB HUNDEGODBID 720 G
Varenummer: 4008239267382
.
DKK 69,95
DKK 55,96 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Hundegodbidder
 • Vitakraft Dental 3in1 er en dejlig tyggepind til hunde over 10kg, der hjælper med at holde mundhygiejnen i orden.

  Vitakraft Dental 3in1 giver dig et skønt alternativ til de normale godbidder eller snacks, man kan give en hund. Med denne tyggepind er hunden nødt til at lægge lidt energi og tid i opgaven. Hunden får her en sund godbid, der tager tid at gumle sig igennem og det beroliger hunden at tygge og gnave på Vitakraft Dental 3in1. Og så får den endda renset sine tænder samtidig.

  Vitakraft Dental 3in1 kan hjælpe din hund, hvis den har problemer med lidt dårlig ånde. Vitakraft Dental 3in1 kan nemlig hjælpe din bedste ven med tandplejen. Tyggepinden indeholder mineraler, der er med til at pleje din hunds tandkød, mens de øvrige ingredienser er med til at reducere plakdannelse og tandsten. Derfor er Vitakraft Dental 3in1 både sund og lækkert for hunden at sætte tænderne i.

  Vitakraft Dental 3in1 giver din hund en dejlig naturlig godbid at gnave i. Din hund vil glæde sig til at sætte tænderne i denne velsmagende og sunde tyggepind, der ikke bare er fedtfattig. Den er også fremstillet uden kunstige farve- og smagsstoffer og så er den oven i købet sukkerfri. Husk at Vitakraft Dental 3in1 ikke er fuldfoder, hunden skal have et rigtigt foder til daglig. Derudover er det en god idé at reducere mængden af foder, hvis du bruger godbidder eller tyggestænger.

  Vigtige fordele

  • Sukkerfri.
  • Uden kunstige farve- og smagsstoffer
  • Dental 3in1 hjælper din hund med tandplejen i tre trin.
  • Fedtfattig tyggepind.
  • Økonomiboks med tyggepinde til en hel måned.
  • Den særlige seks-takkede form og elastiske konsistens hjælper hunden med at rense tænderne.


  Vitakraft Dental 3in1 giver hunden tandpleje og hjælper din hund med at reducere dannelsen af plak og tandsten i munden.

 • Dyregruppe Hund
  Egenskaber Sukkerfri
  Smag Oksekød
  Brand Vitakraft