Kanin polyester, 35 cm
Varenummer: 4011905357775
.
DKK 98,00
DKK 78,40 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Hundelegetøj
 • Trixie Kanin Hundelegetøj er en sød bamse, som kan fungere til de fleste mindre hunderacer og hvalpe, der ikke har tendens til at flænse sit legetøj i stykker. Det kan skabe tryghed for din hund, at have bamser i hundekurven, men du kan også bruge kaninen til at lege med. Dig og hunden kan til eksempel trække om kap med kaninen fra Trixie.

  Den stribede plysbamse er fremstillet i polyester og plys. Den bløde krop med rebhalen gør den meget blød og lækker for din hund at gumle løs på, som kan virke beroligende for hunde og især hvalpe, hvor tænderne klør. Kroppen er gjort ekstra solid, så den kan holde til at blive gnasket lidt på.

  Vigtige fordele:

  • Lyd aktiverer din hund til leg
  • Den er nem at kaste med
  • Hunden kan apportere den


  Aktivitetslegetøj er godt, når du skal udfordre din hund i dagligdagen. Alle hunde har brug for aktivering, hvor legetøjet medvirker til, at din hund bliver stimuleret og derved forbliver glad og sund. Det er med til at øge den adfærd, som gør din hund mere afbalanceret for at mindske hundens aggressioner og gøen. Legetøjet er også med til at udfordre din hunds intellekt og skærper på samme tid din hunds instinkter for at jage og undersøge.

  NB: Hvis legetøjet bliver tygget istykker, bør du smide det ud og udskifte det. På vores webshop finder du et stort og varieret udvalg af kvalitetslegetøj til hunde fra alle de kendte mærker.

 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Medium 11 - 25 kg
  Brand Trixie