KONG EASY TREAT LIVER 236ML/226GR
Varenummer: 035585011110
.
DKK 95,00
DKK 76,00 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Hundelegetøj
 • KONG Easy Treat leverpasta med leversmag er specielt udviklet til brug i Kong-legetøj. Den lækre leversmag tiltaler langt de fleste hunde og de vil elske det. 

  Leverpastaen kommer i en spraydåse, der er både praktiske og nemme at bruge, så du undgår fedtede fingre. Produktet er meget drøjt i brug og du skal kun putte en smule i legetøjet per gang. Eksempelvis kan du nøjes med at smøre det på indersiden af KONG-aktivitetsbolden i toppen. 

  Når du fylder dit KONG-legetøj med KONG leverpasta, så forlænger du den tid, som din hund er underholdt med at bruge legetøjet. At give din hund et KONG-aktivitetslegetøj fyldt dens foder og lukket i toppen med KONG leverpasta er en god ide at bruge som underholdning til hunden i flere situationer.

  Det er først og fremmest en ideel godbid at give hunden, når den skal være alene hjemme, da den er underholdt i lang tid på en rolig måde.

  Det er også smart at benytte når du har gæster og hunden skal forholde sig i ro eller bare at bruge, hvis hunden har tendens til at spise for hurtigt. Et KONG-aktivitetslegetøj med KONG leverpasta kan selvfølgelig også benyttes blot til underholdning og aktivering af din hund.

   

  Vigtige fordele

  • Drøj i brug - op til 45 portioner i en enkelt dåse
  • Bruges sammen med KONG-aktivitetslegetøj
  • Pasta med leversmag
 • Brand KONG