BUSTER Sofaseng 45x60 cm, Steel Grey/Black piping
Varenummer: 5703188333759
.
DKK 399,00
DKK 319,20 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Hundesenge & Madrasser
 • En hund har brug for en seng, som den kan hvile sig i og trække sig tilbage til, når den vil være alene. Er du på udkig efter en ny hundeseng, så er Buster hundeseng et rigtig godt bud.

  Buster hundeseng er en komfortabel, blød, og ikke mindst vaskbar hundeseng, der er lavet i polyester. En af fordelene ved en hundeseng i polyester er, at din hund ligger meget behageligt i sengen, da den tilpasser sig din hunds kropsform. Buster hundeseng kan nemt rengøres med en våd klud, men den kan også maskinvaskes ved 30 grader. Hvis du vælger at maskinvaske sengen, så kan det være en fordel at gøre det sammen med nogle bolde, så fyldet ikke klumper sig sammen. Når du hænger Buster hundeseng til tørre, vil det ligeledes være en god idé indimellem at bakse lidt med den, så du undgår, at fyldet klumper sig sammen under lufttørringen. Et af kendetegnene ved Buster hundeseng er, at siderne er polstrede, så din hund kan hvile sit hoved på dem. Derudover er der inde i selve sengen en blød tyk pude med fyld, som beskytter din hund mod træk fra gulvet.

  Når du køber en hundeseng, så køb gerne hundesengen et nummer større end det, din hund behøver. Så er du sikker på, at der er plads nok til, at den kan vokse og sprede sig.

  Vigtige fordele

  • Lavet af polyester
  • Med fyld
  • Udtagelig pude
  • Vaskbar ved 30 grader
 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Small 0 - 10 kg, Medium 11 - 25 kg
  Brand Buster