Finley kurv 75x65cm
Varenummer: 4057589374172
Standard salgspris DKK 699,00
DKK 349,50
DKK 279,60 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Hundesenge & Madrasser
 • Den charmerende hundeseng fra Trixie har et vævet mønster og et moderne udseende med sine grå og hvide farver. Desuden har hundesengen en skridsikker bund, så den ikke rutsjer frem og tilbage, når din hund rejser og ligger sig. Trixie Finley hundeseng har en dejlig tyk pude, der sørger for, at din hund ligger blødt og varmt og er godt isoleret mod træk og kulde. Betrækket på puden til Trixie Finley hundesengen er vendbart og kan nemt fjernes og håndvaskes, hvis der skulle ske uheld.

  Når du får et nyt familiemedlem i form af en hund, er det vigtigt, at du allerede fra starten af giver din hund et sted, hvor den kan være sig selv - eksempelvis i form af en hundeseng eller hundemadras. Derfor er det også vigtigt, når du eksempelvis er ude at rejse, at du husker at tage din hunds hundeseng med dig. Det er nemlig her din hund føler sig tryg. Derfor er det vigtigt, at du finder den helt rigtige hundeseng til netop din hund.

  Trixie Finley hundeseng er kendetegnet ved, at den er en rund hundeseng, som er lavet af polyester med en forstærket kant. Kanten hjælper med at skabe et aflukket rum, hvor din hund kan føle sig tryg og være lidt alene, samtidig med at den kan følge med i livet i resten af huset. 

  Fordele ved Trixie Finley Hundeseng:

  • Blødt fleecefyld og formstabil kant
  • Skridsikker bund, så den står fast
  • Hundesengen kan håndvaskes
  • Slidstærkt polyesterbetræk kan aftages


  Både fyldet og betrækket kan vaskes i hånden efter behov. Du kan med fordel fylde sengen med masser af tæpper, søde bamser og legetøj, for at give din hund ekstra tryghed i hundekurven, når du ikke er hjemme.

  Der er angivet udvendige mål: 75 x 65 cm

 • Brand Trixie