Harvey seng ø 60 cm, Hvid/Sort
Varenummer: 4047974373194
.
DKK 675,00
DKK 540,00 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Hundesenge & Madrasser
 • Denne Trixie Harvey Hundeseng er så blød, at hverken du eller din hund kan holde sig fra den. Det silkefine polyesterfyld er helt uimodståelig og yderst behagelig for din hund at putte sig i. 

  Med denne seng, kan din hund rigtig få lov til at forsvinde ind i sin seng, hvor den vil ligge trygt, mens de lange polyesterfrynser blidt omfavner din hund i et dejlig varmt knus. 

  Inde i puden finder du det blødeste polyesterfleece, der hjælper puden med at holde sin form, mens din hund putter i den. Det tykke lag fleece og det silkebløde ydre gør, at din hund bliver holdt dejlig varm, når den sover. På de kolde vinterdage, beskytter fleecen din hund mod kulden fra gulvet, så din hund ikke ligger i træk. 

  På bunden af puden, er der små gummi-dutter, der skal sikre, at din hund ikke kan sjøjte rundt med sengen, mens den ligger i den. Dutterne har nemlig en skridsikker funktion så snart vægten fra den hund aktiverer den. 

  Denne Trixie Harvey Hundeseng kommer i en fin hvid og grå farve, der giver puden en næsten sølv farve, hvilket sikre, at puden passer ind i alle hjem. 

  Skulle puden blive beskidt, så kan du sagtens vaske den i hånden.

 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Small 0 - 10 kg
  Brand Trixie