Marlene Hundeseng Str 1 BLÅ
Varenummer: 80003303-1
.
DKK 799,00
DKK 639,20 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Hundesenge & Madrasser
 • Stilrent og enkelt design, som sikre ejeren en hundeseng der passer ind i langt størstedelen af de rum den bliver sat i.
  Samtidig har vores 4-benede venner en mulighed for at erhverve sig en hundeseng der ikke bare ser drøn godt ud, men også er meget, meget behagelig at ligge i.
  Kurvens former er ikke udelukkende til gavn for det pæne design, men hundene foretrækker faktisk at ligge sit hovede og slappe af på siden af kurven, deraf de forhøjninger og fordybninger i kurvens kreds.

  Aftagelig fleece, som sikre en lettere rengøring af sengens betræk og seng. - dermed super let at rengøre kurven, således man let, hurtigt og enkelt har en pæn og ren hundekurv igen!

  Super kvalitet, og toppen af hundesenge er den bedste måde at beskrive denne seng fra AntePrima

  Det italienske firma AntePrima blev født i Padua i 2014 og fremstiller hundesenge, der udspringer af mødet mellem stil og praktisk. Tænker klogt og designet af et team bestående af eksperter i sektoren, alle AntePrima-kreationer kombinerer stor omhu og kærlighed til detaljer, som krævet af Made in Italy. Håndlavede og inspireret af de nyeste modetrends, de er designet til at tilbyde vores 4-benede venner maksimal komfort og afslapning uden at ofre stil.

  Findes i 3 størrelser som måler følgende;

  Small: 75x52x25 cm

  Medium: 90x70x25 cm

  Large: 105x85x25 cm

 • Brand AntePrima