TRIXIE LIVA HYGGEHULE 47 X 40 X 24 CM
Varenummer: 4047974363195
.
DKK 299,00
DKK 239,20 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Hundesenge & Madrasser
 • Denne super søde hyggehule fra Trixie har et flot og rustikt look, der gør, at den vil passe ind i alle hjem. Hulen er udstyret med en lynlås hele vejen rund, der forbinder de to dele med hinanden. Dette giver din kat eller hund mulighed for at bruge den som en hule eller som en kurv. 

  Inde i hulen, har din firbenede ven en førsteklasses pude med fleece, der gør det blødt og behageligt at ligge i hulen. Mens din kat eller hund ligger behageligt, kan den nyde den beskyttende skal, der omfavner den, så den kan ligge i fred og ro.

  Din kat eller hund har også mulighed for at betragte, hvad der sker omkring den, mens den ligger i hulen, da hulen har et hul på den bagerste del, der er formet som en pote, så de kan kigge ud.

  Hulen er lavet i polyester, der ligner filt, hvilket gør, at hulen lettere afviser snavs, så den beholder sit rene look. Skulle puden blive beskidt, kan du nemt vaske den i hånden.


  Så har du en kat eller en hund, der bare elsker små og hyggelige rum, så er denne Trixie Liva hule lige det, du mangler. 

 • Dyregruppe Kat
  Størrelse Small 0 - 10 kg
  Brand Trixie