ARION PUPPY MEDIUM LAM OG RIS HUNDEFODER 12 KG
Varenummer: 5414970055635
.
DKK 519,00
DKK 415,20 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Hvalpeudstyr
 • Er du på jagt efter et lækkert foder til din hvalp af mellemstor race, så er dette Arion Puppy Medium Breed Lam og Ris Hundefoder lige det, din hvalp har brug for. 

  Dette foder er beriget med omega-3 og DHA, som findes i den sundhedsfremmende lakseolie, der er tilsat dette foder. Den velkendte omega-3 bidrager til din hvalps udvikling af hjernen samt dens indlæringsevne under din hvalps vækst. Hvalpe er nysgerrige og gode til at opleve den store verden, men for at de får noget ud af det, har de brug for at kunne udvikle sig i takt med indlæringen.

  Dette Arion Puppy Hundefoder indeholder nøje udvalgte ingredienser, der tilmed er 100% glutenfri. De udvalgte ingredienser, såsom fibrene F.O.S., er letfordøjelige og er sammen med det høje animalske proteinindhold med til at fremme din hvalps fordøjelse, hvilket er ekstra vigtigt for de små hvalpemaver, der i begyndelsen er meget sarte. 

  Vigtige fordele: 

  • Glutenfrit hundefoder med lam og ris
  • Fremmer indlæringsevne og hjernens udvikling
  • Fremmer hvalpens vækst og knoglestruktur
  • Indeholder letfordøjelige fibre for optimal fordøjelse


  Din hvalp skal have lov til at løbe logrende rundt og være en aktiv del af familien, hvilket den kan med dette Arion hvalpefoder. Foderets indhold af animalske proteiner, fedt og andre vigtige næringsstoffer er skræddersyet til at støtte din hund fra første bid, så din hund får dækket alle sine ernæringsmæssige behov. Dette giver også din hvalp den energi den har behov for, for at kunne have en sund og aktiv vækst. 

 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Medium 11 - 25 kg
  Alder Hvalp
  Egenskaber Glutenfrit
  Smag Lam
  Brand Arion