Fan Mikro Plus EU 250l/t
Varenummer: 42107621
.
DKK 198,00
DKK 158,40 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Indvendige Akvariepumper
 • Fremragende filtrering og beluftning, bekvem og præcis justering af kapaciteten på kuplen over vandoverfladen og justering af retningen af ​​vandudløbet, 2 års garanti.

  Op til 30l akvarie 4 Watt 250l/t

  Det interne FAN-filter er beregnet til rensning og beluftning af akvarievand. Takket være en nøje udvalgt svamp placeret på en perforeret spindel er den modstandsdygtig over for snavs og kræver ikke hyppig rengøring. Den beskyttende plastbeholder holder grove forurenende stoffer tilbage, hvilket garanterer en effektiv filtrering af akvarievandet i lang tid.

  Det indvendige filter til akvariet er nemt at installere og bruge. Et specialdesignet kammer til filtreringsmedier forhindrer vand i at løbe ind fra filteret ind i akvariet under vandskift, samt ved fjernelse af filteret fra akvariet, fx ved vask af en svamp.

  Det forseglede rotorkammer garanterer støjsvag drift og høj effektivitet med lavt energiforbrug.

  Derudover kan FAN MIKRO modellen arbejde på meget lavt vand - fra 2 cm dyb, hvilket gør den perfekt til selv de mindste akvarier.

  Meget praktisk, uden sidestykke i andre enheder, er evnen til at justere ydeevnen af ​​interne FAN-filtre uden at skulle stikke hænderne i vandet. Kuppelen med en ergonomisk knap kan placeres over vandoverfladen.

  Retningen af ​​vandudløbet kan justeres inden for området 75°.

 • Brand Aqua-El