Fluval U1 indvendigt filter til 55L akvarie
Varenummer: 015561104654
Standard salgspris DKK 258,95
DKK 215,00
DKK 172,00 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Indvendige Akvariepumper
 • Fluval® U-seriens undervandsfiltre giver komplet og effektiv 3-trins filtrering, inklusive BIOMAX biologisk filtrering (U2, U3 og U4 modeller), for at skabe overlegen akvarievandkvalitet.

  Den komplette linje, der består af Fluval® U1, U2, U3 og U4 undervandsfiltre, indeholder mange praktiske og alsidige funktioner, der gør dem ideelle til anvendelse i friske, marine og krybdyrsmiljøer.

  Fluval U-seriens filtre giver mulighed for at indstille flowoutputtet i 3 forskellige positioner, et vigtigt benchmark inden for undervandsfiltrering. Den justerbare 3-vejs flowkontrolfunktion (U2-, U3- og U4-modeller) lader dig placere vandstrømmens output, så det opfylder dine specifikke behov. Indstillingen Top Output giver maksimal cirkulation og iltning, Integrated Spray Bar-indstillingen giver et blidt, jævnt flow til plantede akvarier, og bundoutput-indstillingen er til dybvandsomrøring.

  Fluval® U-filtre inkluderer også et praktisk flip-top låg, der giver hurtig og nem adgang til filterpatronen til vedligeholdelse eller udskiftning.

  Derudover tilbyder Fluval® U-filtre alsidig installation: de kan installeres lodret mod akvariets væg for at skabe strømme eller tilpassede strømningsmønstre; eller de kan placeres vandret i lavtvandstanke eller for at skabe dekorative funktioner såsom vandfald.

  Fluval® U1 undervandsfilteret er ideelt til brug i friske, marine eller krybdyrsmiljøer. Brug U1 som et primærfilter i mindre akvarier eller som et supplerende filter til større akvarier. Den er også ideel til tanke med lav vandstand. U1 inkluderer en justerbar flowkontrol og leveres komplet med 1 skumpude.

  1-trins filtrering med BIOMAX for overlegen vandkvalitet. Flip-top der gør det hurtigt og nemt at udskifte patroner samt trevejs flowkontrol.
  Ideel til ferskvand, marine og krybdyrmiljøer. Filtrerer snavs og giver optimal biologisk filtrering. Stille og effektiv. Let at installere og vedligeholde.

  Fluval® U1 er velegnet til akvarier op til 55 L (15 U.S. gal.).

  Andre tilgængelige størrelser:

  -A470 Fluval® U2 undervandsfilter, til akvarier fra 45 til 110 L (12 til 30 U.S. gal.)
  -A475 Fluval® U3 undervandsfilter, til akvarier fra 90 til 150 L (24 til 40 U.S. gal.)
  -A480 Fluval® U4 undervandsfilter, til akvarier fra 130 til 240 L (34 til 65 U.S. gal.)

   

 • Dyregruppe Akvarie