Multi Kani 800
Varenummer: 42109441
.
DKK 599,00
DKK 479,20 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Indvendige Akvariepumper
 • Kan udvides op til 8 moduler, universel til akvarier fra 20 til 320 l, en bred vifte af ekstra tilbehør.

  Hvis du planlægger at sætte et akvarium op, skal du vide, at udover tank, akvarieskab, dekorationer og fisk, så skal du også bruge en hel række af enheder, som får fiskene til at føle sig hjemme. Universalfilteret er designet til at fjerne alle unødvendige stoffer og forbedre vandets klarhed. Fisk, planter og andre havdyr producerer affaldsprodukter, der kan være skadelige. Over tid bliver vandet farvet af urenheder og kan endda begynde at lugte ubehageligt. Madrester, ekskrementer og rådnende planter fremskynder denne proces. Regelmæssige vandskift og et filter giver dig mulighed for at fortynde skadelige stoffer og urenheder og også rense vandet. Filtrering kan være mekanisk, biologisk og kemisk. Bestem selv, hvilket der vil være bedst for dit akvarium.

  VANDFILTRERING - SIKRE OG OPTIMALE LEVEVETNINGER FOR DIN FISK

  Det universelle akvariefilter Aquael Multikani er et produkt, der kan bruges af begyndere eller avancerede akvarister, uanset hvilken type akvarie de ejer. Hvis du har et lille akvarium, men planlægger at erstatte det med et større med tiden, vil det unikke design af det tilbudte filter tillade det at vokse med hvert nyt akvarium. Multikani filteret er meget effektivt i forhold til den anbefalede kapacitet og udmærker sig ved et meget lavt energiforbrug. Den er designet til akvarier fra 20 til 320 liter.

  I det tilbudte sæt har Aquael Multikani-filteret form af en cylindrisk beholder, som er udstyret med et låg med afspærringsventiler. Sikkerheden og tætheden af ​​enheden er sikret af tætninger lavet af en speciel silikone. Hele beholderen er fyldt med filtermedier. Den eksterne sugepumpe muliggør drift selv på meget lavt vand. Dette produkt kan bruges i traditionelt fiske- og rejeopdræt samt i tanke med semi-terrestriske skildpadder.

  Hvordan virker Aquael Multikani filteret? Vandfiltrering er mekanisk og kemisk. Filteret er udstyret med zeolit ​​for høj kapacitet. Butikken aquael.pl tilbyder også et bredt udvalg af brugsklare Multi Cartridge Pro-beholdere, som bruges til at udvide det præsenterede Multikani-filter. Glat ydelsesregulering letter betjeningen. Derudover kan dette universelle akvariefilter installeres både i og uden for akvariet. En uafhængig pumpe med en kapacitet på 650 liter i timen driver hele enheden.

  Filteret kan placeres under akvariet, ved siden af ​​det eller endda over vandspejlet. Du kan med held skjule det i akvarieskabet og effektivt skjule alle forbindelser eller rør. Derudover giver kabinettet dig mulighed for at vise værdierne af dit akvarium samt at skjule alt tilbehør, der er nødvendigt for teknisk service. Du har alle dine ting lige ved hånden, sat på hylder eller i skuffer. De skabe, der er tilgængelige i vores butik, har et minimalistisk look og forskellige farver, som gør det nemmere at integrere dem i den eksisterende indretning af et soveværelse, stue eller børneværelse. Se hele udvalget af akvarietilbehør og bestil dem uden at forlade dit hjem.

  Rengøring af Multikani akvariefilteret giver ikke mange problemer. Denne operation lettes af en afspærringsventil med by-pass funktion. Ved at afbryde vandtilførslen til filterbeholderne, behøver du ikke at slukke for pumpen for at rense den eller tilføje en anden beholder. Selve udskiftningen af ​​beholderne er også ekstremt enkel. Særlige skruenøgler fastgjort til filteret giver mulighed for fri udvidelse og garanterer pengebesparelser. Vandet er konstant filtreret og krystalklart.

  Multi Cartridge Pro beholdere kan frit kombineres med hinanden. Op til otte beholdere kan integreres med hinanden, hvilket gør filteret effektivt i både et 20-liters og 320-liters akvarium. Du kan forbinde beholderne i en linje for at danne kolonner eller i serier for at danne hele sæt af kolonner. Det er en perfekt løsning for både begyndere og øvede akvarister. Klart og rent vand giver optimale levevilkår for dine kæledyr, og du vil frit kunne observere og beundre de usædvanlige arrangementer i akvariets indre. Hvis du yderligere og ordentligt fremhæver dem, vil både planter og fisk have optimale levevilkår. Efter en hård dags arbejde vil det være rart at slappe af, sidde behageligt i lænestolen foran det nye akvarium udstyret med Aquael Multikani-filteret.

 • Brand Aqua-El