Turbofilter 500
Varenummer: 42109401
.
DKK 319,00
DKK 255,20 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Indvendige Akvariepumper
 • Effektiv mekanisk og biologisk filtrering, takket være beholderne, der tillader brugen af ​​alle filterpatroner, sikrer effektiv vandbeluftning, 120° udløbsretningsjustering og jævn og bekvem kapacitetsjustering. Praktisk ydelseskontrol til 150 l akvarie 4,4 Watt 500 l/t

  AQUAEL TURBO FILTER er beregnet til rensning og beluftning af akvarievand. Den giver dobbeltfiltrering: mekanisk og biologisk, samtidig med at den er støjsvag og energibesparende. Det tillader brug af alle biologiske og kemiske filterpatroner fra AQUAELs tilbud, såsom: BioCeraMAX 600, BioCeraMAX 1200, BioCeraMAX Pro 1600, ZeoMAX PLUS, CarboMAX PLUS, NitroMAX PRO, PhosMAX BASIC og PhosMAX PRO.

  Det forseglede rotorkammer bidrager til deres høje effektivitet med lavt energiforbrug. Alle modeller af AQUAEL TURBO FILTER indvendige filtre er udstyret med specielle stødabsorberende sugekopper, der dæmper vibrationer, der overføres til glasset, og derudover lyddæmper enhedens funktion.

  TURBO FILTER 1000, 1500 og 2000 modellerne er udstyret med en keramisk rotorakse, hvilket resulterer i deres støjsvage drift og garanterer deres holdbarhed.

  Det specielle design af AQUAEL TURBO FILTER interne filtre muliggør deres ekspansion og påfyldning af mediebeholdere med ethvert filtermedie, afhængigt af behovene.

  Startsættet indeholder:

  en beholder til løse medier med en kapacitet på: 250 ml til TURBO FILTER 500-modellen og 625 ml til TURBO FILTER 1000, 1500 og 2000-modellerne,
  starterpåfyldning med BioCeraMAX Pro 600 biologisk filtreringspatron,
  en svamp med en korrekt justeret tæthed, som giver dig mulighed for at opretholde høje filtreringsparametre så længe som muligt.
  Der er 3 TURBO-filterinstallationskonfigurationer: kun svamp, kun beholder og beholder plus svamp. Beholdere til filtermedier, som også fås som tilbehør, kan frit placeres i søjler takket være et specialudviklet system for nem tilslutning.
  Ved hjælp af en sådan procedure vil vi omdanne interne filtre til akvariet til specialiserede enheder med hidtil usete filtreringsparametre, vigtigst af alt, præcist skræddersyet til vores behov.

 • Brand Aqua-El