Unifilter 500 UV Power 500 l/t
Varenummer: 42107402
.
DKK 469,00
DKK 375,20 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Indvendige Akvariepumper
 • UNIFILTER UV er indvendige filtre udstyret med UV-dioder, som sikrer vandets klarhed og er med til at give passende forhold for akvariets beboere.

  Med indbygget UV pære (kan skiftes) 100-200L  akvarie 6,5 Watt 500 l/t

  AQUAEL UNIFILTER UV-filteret er beregnet til rensning og beluftning af akvarievand. Den filtrerer effektivt vand og steriliserer det desuden takket være tilstedeværelsen af ​​UV-LED'er. Den bekæmper flydende alger, protozoer og bakterier, hvilket øger vandets klarhed og garanterer fiskens sundhed. UV-LED'erne kan tændes eller slukkes uafhængigt af filterdriften.

  UNIFILTER UV er nem at bruge og giver dig mulighed for bekvemt at justere kapaciteten ved hjælp af en knap, som også er rotorens kuppel. Retningen af ​​vandudløbet kan justeres med 90°.

  UNIFILTER UV 500, 750 og 1000 modellerne er udstyret med en keramisk rotorakse, hvilket resulterer i deres støjsvage drift og garanterer deres holdbarhed.

  Et specialdesignet kammer til filtermedier forhindrer vand i at løbe ind i akvariet fra filteret under vandskift, samt når filteret fjernes fra akvariet eller vaskesvampe. AQUAEL UNIFILTER UV-akvariets indvendige filtre kan vedligeholdes af to uafhængige svampepatroner, som skiftevis kan fjernes og rengøres individuelt. Dette forhindrer ødelæggelsen af ​​kolonierne af nitrificerende bakterier, som understøtter nitrogenmetabolisme. For at sikre kontinuerlig filtrering anbefales det at skiftevis og uafhængigt rense svampefilterpatronerne.

  Filteret kan hænges på væggen på to måder: kort eller lang side, som giver dig mulighed for at skjule det bag dekorationer eller planter.

 • Brand Aqua-El