Unifilter 750 UV Power 750 l/t
Varenummer: 42107403
.
DKK 569,00
DKK 455,20 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Indvendige Akvariepumper
 • UNIFILTER UV er indvendige filtre udstyret med UV-dioder, som sikrer vandets klarhed og er med til at give passende forhold for akvariets beboere.

  Med indbygget UV pære (kan skiftes) 200-300L akvarie 9,5 Watt 750 l/t

  AQUAEL UNIFILTER UV-filteret er beregnet til rensning og beluftning af akvarievand. Den filtrerer effektivt vand og steriliserer det desuden takket være tilstedeværelsen af ​​UV-LED'er. Den bekæmper flydende alger, protozoer og bakterier, hvilket øger vandets klarhed og garanterer fiskens sundhed. UV-LED'erne kan tændes eller slukkes uafhængigt af filterdriften.

  UNIFILTER UV er nem at bruge og giver dig mulighed for bekvemt at justere kapaciteten ved hjælp af en knap, som også er rotorens kuppel. Retningen af ​​vandudløbet kan justeres med 90°.

  UNIFILTER UV 500, 750 og 1000 modellerne er udstyret med en keramisk rotorakse, hvilket resulterer i deres støjsvage drift og garanterer deres holdbarhed.

  Et specialdesignet kammer til filtermedier forhindrer vand i at løbe ind i akvariet fra filteret under vandskift, samt når filteret fjernes fra akvariet eller vaskesvampe. AQUAEL UNIFILTER UV-akvariets indvendige filtre kan vedligeholdes af to uafhængige svampepatroner, som skiftevis kan fjernes og rengøres individuelt. Dette forhindrer ødelæggelsen af ​​kolonierne af nitrificerende bakterier, som understøtter nitrogenmetabolisme. For at sikre kontinuerlig filtrering anbefales det at skiftevis og uafhængigt rense svampefilterpatronerne.

  Filteret kan hænges på væggen på to måder: kort eller lang side, som giver dig mulighed for at skjule det bag dekorationer eller planter.

   

  UNIFILTER UV er designet til at rense og lufte vand. Den filtrerer effektivt vand og steriliserer det desuden takket være LED-dioder. UV-dysen monteres i stedet for rotorkammerdækslet, hvis det er nødvendigt. Kun filtreret vand strømmer gennem det, takket være hvilket steriliseringsprocessen er sikker for indbyggerne i akvariet og bakterierne, der findes i fyldstofferne og substratet. UV-LED'erne kan tændes eller slukkes uafhængigt af filterdriften, da de har en uafhængig strømforsyning. Beluftning kan foregå ved hjælp af en dyse eller gennem rotorkammeret.

  Universel

  Filteret kan monteres på akvarieglasset med den kortere eller længere side, takket være hvilket det kan skjules bag vegetation og bruges i tanke med lav vandstand, såsom akvarier eller paludarier. Sugekopper og en justerbar bøjle sikrer enhedens stabilitet. Filterrotoren er udstyret med en keramisk akse, som sikrer en støjsvag, langvarig og problemfri drift i både ferskvands- og marineakvarier. Justering af effektivitet og retning af vandstrømmen i området 90° giver dig mulighed for at justere filtreringen til tankens individuelle behov.

  Nem at vedligeholde

  Filteret har 2 svampepatroner, der sikrer mekanisk og biologisk filtrering, som bedst rengøres på skift. Dette forhindrer ødelæggelsen af ​​kolonier af nitrificerende bakterier, der understøtter nitrogentransformationer. Det unikke design af UNIFILTER UV forhindrer snavset vand i at løbe ud af filteret i akvariet under dets fjernelse eller udskiftning, hvilket eliminerer risikoen for tilsmudsning af vandet i tanken.

  Ekstra filtermedie

  UNIFILTER UV 1000 modellen har en ekstra beholder til filtermedier. Grundpakken indeholder BIOCERAMAX 600, som kan udskiftes med ethvert filtermedie alt efter behov.

   

 • Brand Aqua-El