10 KG IAMS KATTEFODER VOKSEN MED KYLLING FRA 1 TIL 6 ÅR
Varenummer: 8710255125954
.
DKK 299,00
DKK 239,20 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Kattefoder og Kattemad
 • Iams Adult Chicken Pro Active Health kattemad er et førsteklasses tørfoder, som indeholder ingredienser af topkvalitet, der er nøje udvalgt med henblik på at dække din voksne kats ernæringsmæssige behov til fulde. Iams Adult Chicken Pro Active Health kattemad er velegnet til katte, der er mellem 1-6 år gamle.

  Iams Adult Chicken Pro Active Health kattemad er rig på proteiner fra kylling og kalkun. Dette er med til at højne smageligheden af foderet, så selv de mest kræsne katte vil elske at sætte tænderne i dette foder. Dette fuldfoder fra Iams udmærker sig ved, at det har et nøje afstemt indhold af vitamin E, som hjælper med at støtte din kats immunforsvar. Derudover er kattemaden rig på essentielle omega-3 og omega-6 fedtsyrer, der som bekendt bidrager til en sund hud og flot blank pels hos din kat.

  Iams Adult Chicken Pro Active Health kattemad indeholder desuden en række naturlige fibre, som hjælper med at sikre, at din kats mave fungerer som den skal. Det vil sige, at din kat med dette foder får såvel mindre som fastere afføring, der heller ikke lugter nær så meget. Foderpillerne i Iams Adult Chicken Pro Active Health kattemad er kendetegnet ved, at de er ekstra sprøde, og dermed hjælper med fremme en god mundhygiejne hos din kat.

  Når du køber Iams kattemad kan du være 100 procent sikker på, at foderet ikke indeholder nogle kunstige farvestoffer, aromastoffer eller konserveringsmidler. 

  Vigtige fordele

  • Gennemtestet tørfoder i premium kvalitet
  • Rigt på proteiner fra kylling og kalkun
  • 100 pct. afbalanceret fuldfoder til katte mellem 1 og 6 år
  • Indeholder omega-3 og omega-6 fedtsyrer for en sund hud og pels
  • Indeholder hverken kunstige farvestoffer, aromastoffer eller konserveringsmidler.
  • Fremmer en sund fordøjelse

   

 • Dyregruppe Kat
  Alder Voksen
  Smag Kylling
  Brand Iams