FBN Persian 10 KG
Varenummer: 3182550702621
.
DKK 699,00
DKK 559,20 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Kattefoder og Kattemad
 • Royal Canin Persian kattemad er et fuldfoder, som kan gives til voksne perserkatte, fra de er 12 måneder og helt frem til, at de fylder 10 år. Royal Canin Persian kattemad er udviklet af førende katteksperter og dækker din perserkats ernæringsmæssige behov til fulde. For eksempel har denne katterace et utroligt fladt ansigt, som gør det utroligt svært for den at spise. Det vil sige, at den modsat andre katte er nødt til at bruge undersiden af tungen til at samle foderet op fra madskålen. For at gøre det nemmere for perserkatten at spise er foderpillen i Royal Canin Persian kattemad derfor udformet som en mandel.

  Udover det flade ansigt er perserkatten også kendt for sin utroligt flotte og lange pels. Hvis alle perserkattens hår bliver anbragt i forlængelse af hinanden, vil de nå en længde på 370 km. Omhyggelig pleje er derfor afgørende for at bevare denne naturligt smukke og glansfulde pels med farver, som findes i hele 200 forskellige varianter. Derfor indeholder Royal Canin Persian kattemad en helt unik kombination af essentielle næringsstoffer, som styrker din kats hud og fremmer pelsens farve og glans.

  Længden på hårene og den tætte underpels gør også, at perserkatten er særligt udsat for at danne hårboller efter dens daglige rengøring. Derfor indeholder Royal Canin Persian kattemad en særlig sammensætning af kostfibre, som hjælper med at reducere dannelsen af hårboller i fordøjelsessystemet samtidig med, at kattefoderet hjælper eventuelle hår med nemt at passere gennem tarmen.

  Vigtige fordele

  • Tilpasset perserkattes ernæringsmæssige behov.
  • Mandeformede foderpille gør det nemt for perserkatten af spise.
  • Fremmer en glansfuld og farverig pels.
  • Reducerer problemer med hårboller.
  • Primære animalske proteinkilde er fjerkræ.
 • Dyregruppe Kat
  Alder Voksen
  Smag Fjerkræ
  Brand Royal Canin