FBN Persian Kitten 10 KG
Varenummer: 3182550721233
 
DKK 1.059,00
DKK 847,20 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Kattefoder og Kattemad
 • Royal Canin Persian Kitten killingefoder er et fuldfoder, som kan gives til killinger af racen perser, fra de er 8 uger og frem til, at de fylder 12 måneder.

  Royal Canin Persian Kitten killingefoder er udviklet af førende katteeksperter og dækker din persers ernæringsmæssige behov til fulde. For eksempel har denne katterace et utroligt fladt ansigt, som gør det utroligt svært for den at spise. Det vil sige, at de modsat andre katte er nødt til at bruge undersiden af tungen til at samle foderet op fra madskålen. For at gøre det nemmere for perseren at spise, er foderpillen i Royal Canin Persian Kitten killingefoder derfor udformet som en mandel.

  Udover det flade ansigt er perserkatten også kendt for sin utroligt flotte og lange pels. Hvis alle perserens hår bliver anbragt i forlængelse af hinanden, vil de nå en længde på 370 km. Omhyggelig pleje er derfor afgørende for at bevare denne naturligt smukke og glansfulde pels med farver, som findes i hele 200 forskellige varianter. Derfor indeholder Royal Canin Persian Kitten killingefoder en helt unik kombination af essentielle næringsstoffer, som styrker din kats hud og fremmer pelsens farve og glans.

  Længden på hårene og den tætte underpels gør også, at perseren er særligt udsat for at danne hårboller efter dens daglige rengøring. Derfor indeholder Royal Canin Persian Kitten killingefoder en særlig sammensætning af kostfibre, som hjælper med at reducere dannelsen af hårboller i fordøjelsessystemet samtidig med, at kattefoderet hjælper eventuelle hår med nemt at passere gennem tarmen.

  Killinger har jo som bekendt umodne tarme og derfor døjer mange killinger med særligt følsomme maver. Royal Canin Persian Kitten killingefoder indeholder en unik kombination af næringsstoffer, der fremmer en sund fordøjelse hos killingen. 

  Royal Canin Persian Kitten killingefoder kan også gives til drægtige og diegivende katte. 

  Vigtige fordele

  • Tilpasset perserkillingens ernæringsmæssige behov.
  • Mandelformede foderpiller gør det nemt for perseren af spise.
  • Fremmer en glansfuld og farverig pels.
  • Reducerer problemer med hårboller.
  • Primære animalske proteinkilde er fjerkræ.
 • Dyregruppe Kat
  Alder Killing
  Smag Oksekød
  Brand Royal Canin