FCN Urinary Care 10 KG
Varenummer: 3182550842969
 
DKK 929,00
DKK 743,20 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Kattefoder og Kattemad
 • Indenfor katteverdenen hører man ofte om problemer med urinvejene hos såvel han- som hunkatte. Problemer med urinvejene er faktisk helt almindeligt hos katte, og det skyldes, at kattes urin er meget koncentreret. Den koncentrerede urin øger risikoen for urinvejsproblemer.

  Derfor har førende eksperter indenfor ernæring til katte udviklet Royal Canin Urinary Care kattemad. Der er her tale om et velsmagende fuldfoder til voksne katte, som døjer med problemer med urinvejene.

  Royal Canin Urinary Care kattemad er kendetegnet ved en unik foderformel, som hjælper med at fremme sunde urinveje hos de voksne katte. Den specielle formel sørger for at regulere mineralstofferne i din kats urin og nedsætte pH-værdien.

  Hvis du har en kat, som har problemer med urinvejene, så er det alfa og omega, at din kat drikker rigeligt med vand i løbet af dagen. Jo højere dagligt vandindtag din kat har, jo mere urin kommer der samtidig med, at urinen ikke er nær så koncentreret. Disse faktorer hjælper med at fremme sunde urinveje hos din kat. Derfor bør du altid sikre dig, at din kat har rent friskt vand og at der er indtil flere vandskåle i din lejlighed/hus.

  Vigtige fordele 

  • Fuldfoder til voksne katte med problemer med urinvejene
  • Understøtter sunde urinveje
  • Optimalt indhold af mineralstoffer
  • Letfordøjelige proteiner som primært stammer fra fjerkræ

   

 • Dyregruppe Kat
  Alder Voksen
  Smag Oksekød
  Brand Royal Canin