FHN Active Life Outdoor 10 KG
Varenummer: 3182550707398
.
DKK 719,00
DKK 575,20 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Kattefoder og Kattemad
 • Hvis du er den heldige ejer af en udekat, så ved du også, at udelivet stiller store krav til valget af kattefoder. Udekatte har nemlig nogle helt andre ernæringsmæssige behov, end indekatte har. Udekatte bruger eksempelvis en stor del af deres energi på at regulere deres kropstemperatur efter udetemperaturen, jage og så selvfølgelig markere deres territorium. Derudover bruger udekatte også en stor del af deres energi på at slås med rivaliserende katte i området. Udekatte har som bekendt også større risiko for at få infektioner og parasitter end indekatte. Derfor skal udekattes immunforsvar også være i absolut topform.

  De fleste katte vil gerne ud, men det er ikke alle katte, der egner sig lige godt til at være ude. Dette kommer i høj grad an på, hvilken race din kat er. Katte, som har en tyk pels, det kan være norske skovkatte eller katte af racen Maine Coon, vil være oplagte som udekatte. Også katte af nogle af de aktive katteracer, som eksempelvis bengalske katte, vil have godt af at komme udenfor og brænde noget energi af. Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved at have såvel indekatte som udekatte. Dog er det tydeligt, at katte, der færdes ude, får stimuleret deres sanser i højere grad end indekatte, eftersom de skal forholde sig til deres omgivelser på en helt anden måde. 

  Royal Canin Outdoor kattemad er et særdeles velsmagende kattefoder med fjerkræ, som er udviklet specielt til at dække voksne udekattes ernæringsmæssige behov. Royal Canin Outdoor kattemad er kendetegnet ved, at det har et højt energiindhold og er rigt på antioxidanter. Dermed hjælper kattefoderet også med at styrke din udekats immunforsvar.  

  Vigtige fordele

  • Fuldfoder til voksne udekatte
  • Primære animalske protein er fjerkræ
  • Dækker udekattes ernæringsmæssige behov til fulde
  • Højt energiindhold
  • Rigt på antioxidanter
 • Dyregruppe Kat
  Alder Voksen
  Smag Fjerkræ
  Brand Royal Canin