FHN Regular Fit 10 KG
Varenummer: 3182550702249
Standard salgspris DKK 769,00
DKK 719,00
DKK 575,20 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Kattefoder og Kattemad
 • Nogle katte har adgang til det fri (begrænset eller lejlighedsvis) men tilbringer mere tid indendørs end de gør udendørs. Deres kost skal derfor sikre, at de får alle de nødvendige næringsstoffer for at holde formen og få et langt katteliv. Eftersom indekattes aktivitetsniveau er moderat har de ofte en tendens til at tage lidt for meget på i vægt. Derudover bruger indekatte også en hel del tid på regelmæssigt at pleje deres pels, hvilket betyder, at risikoen for dannelsen af hårboller også øges.

  Royal Canin Fit 32 kattemad er et komplet og afbalanceret fuldfoder, som er udviklet specielt til voksne katte med et moderat aktivitetsniveau som nævnt ovenfor. Royal Canin Fit 32 kattemad opfylder de ernæringsmæssige behov hos katte fra de er 12 måneder gamle til de rammer de 10 år.

  Royal Canin Fit 32 kattemad er kendetegnet ved, at det har et moderat kalorieindhold, som er perfekt tilpasset indekattens lavere aktivitetsniveau. Med dette kattefoder risikerer du altså ikke, at din kat får alt for meget sul på kroppen. Derudover indeholder dette kattefoder en unik kombination af fibre og roetrævler, som hjælper eventuelle hårboller med at passere gennem tarmen. Royal Canin Fit 32 indeholder også et mix af udvalgte mineraler, som hjælper med at sikre din kat sunde urinveje. Endelig indeholder Royal Canin Fit 32 kattemad essentielle omega-3 fedtsyrer fra fisk, som fremmer en sund hud og pels hos din kat.


  Vigtige fordele

  • Tilpasset voksne indekattes ernæringsmæssige behov.
  • Holder kattens vægt stabil.
  • Giver færre gener ved hårboller.
  • Bidrager til sunde urinveje. 
  • Sikrer en sund hud og pels. 
 • Dyregruppe Kat
  Alder Voksen
  Smag Fjerkræ
  Brand Royal Canin