FHN Regular Sensible 10 KG
Varenummer: 3182550702355
.
DKK 699,00
DKK 559,20 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Kattefoder og Kattemad
 • Har du en voksen kat, der døjer med problemer med fordøjelsen, så bør du tage et ekstra kig på dette kattefoder fra Royal Canin.

  Royal Canin Sensible 33 kattemad er navnet på et utroligt velsmagende, velafbalanceret og 100 procent komplet fuldfoder, som kan gives til katte fra de er 1 år og frem til de runder de 10 år. Herefter bør du give din kat et seniorfoder, så du er sikker på, at den får alt, hvad den behøver på sine ældre dage.

  Royal Canin Sensible 33 kattemad er målrettet katte med et følsomt fordøjelsessystem. Hvis din kat har et følsomt fordøjelsessystem, vil du forholdsvis hurtigt opdage det, eftersom problemer med fordøjelsen hos katte ofte komme til udtryk i form af en meget tynd eller lind afføring, luft i maven og opkast. Fordøjelsesproblemer er ikke sjove og vil ofte betyde mere rengøring for katteejeren og ringere livskvalitet for katten. Royal Canin Sensible 33 kattemad udmærker sig ved, at det udelukkende indeholder letfordøjelige proteiner for på den måde at skåne din kats fordøjelse. Derudover er der i Royal Canin Sensible 33 kattemad en helt særlig fiberblanding, som hjælper med at fremme en sund tarmflora hos din kat.

  Royal Canin Sensible 33 kattemad kan med fordel også gives til kræsne katte, da det indeholder en høj andel proteiner, som øger smageligheden af kattefoderet markant.

  Vigtige fordele

  • Letfordøjelige proteiner
  • Høj smagelighed gør foderet velegnet til kræsne katte
  • Fremmer en sund tarmflora
  • Mindsker løs afføring
  • Primære animalske proteiner er fjerkræ
 • Dyregruppe Kat
  Alder Voksen
  Smag Fjerkræ
  Brand Royal Canin