HILLS ADULT STERILISED KATTEMAD 12X85G
Varenummer: 052742194301
 
DKK 125,00
DKK 100,00 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Kattefoder og Kattemad
 • Hill's Science Plan Feline Sterilised Cat Young Adult Chicken er et vådfoder af høj kvalitet, som er beregnet til neutraliserede katte. Ingredienserne indeholder alle de vigtige og specifikke næringsstoffer, vitaminer og mineraler som katten har brug for. Foderet er optimalt til unge katte som er fra 6 måneder og op til 6 år.

  Ved indgreb som kastration / sterilisation sker der typisk en ændring i kattens hormonbalance, som går ud på at stofskiftet kører langsommere. Ifølge forskellige undersøgelser er neutraliserede katte tre gange så udsatte for at udvikle overvægt, som ikke-neutraliserede katte. Her er Hill's Sterilised Cat Young Adult et godt bud, da proteinkilden stammer fra magert kyllingekød. 

  Fra naturens side er katte ganske småtdrikkende og dette kan føre til at der dannes krystaller i urinen. Dette gælder i særlig grad for neutraliserede katte, og en kat med urinsten kan have en meget ubehagelig tilværelse. Med sit lave magnesiumniveau er Hill's kattemad en god idé, da et tilpasset mineralindhold, kan nedsættte dannelsen af krystallerne. 

  Vigtige fordele

  • Understøtter en sund idealvægt
  • Giver sunde urinveje
  • Friske ingredienser giver en lækker smag
  • Praktiske portionspakker gør serveringen nemmere

  Hill's Science Plan Feline Young Adult Sterilised Cat er et lækkert kvalitetskattefoder som er særlig velegnet til behov hos unge neutraliserede katte. 

 • Dyregruppe Kat
  Alder Voksen
  Smag Mix
  Brand Hills