HILLS ADULT URINARY HEALTH KATTEMAD 7 KG
Varenummer: 052742023502
Standard salgspris DKK 599,00
DKK 589,95
DKK 471,96 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Kattefoder og Kattemad
 • Hill's Science Plan Adult Urinary Health Kattemad er et voksen-kattefoder til katte i alderen 12 måneder til 6 år. Det er særlig sammensat til at dække behovet hos katte med høj tendens til urinvejsproblemer som eksempelvis kastrerede og steriliserede katte. Dette skyldes, at det indeholder mange vigtige og specifikke næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som voksne og voksne neutraliserede katte behøver. 

  Nogle katte og især neutraliserede katte har en større risiko for at døje med urinsten og andre urinvejsproblemer. Dette kan skyldes, at katte har noget meget koncentreret urin og nogle katte er generelt småtdrikkende. Derfor risikerer de at danne krystaller i urinen. Hill's Science Plan Adult Urinary Health er baseret på en formel med udvalgte mineraler, som mindsker dannelsen af disse krystaller. 

  Nogle gange kan det være en fordel, at blande tørkosten op med noget vådfoder, da dette tilføjer til din kats daglige væskeindtag. Dette er også med til at fortynde din kats urin og derved afhjælpe dannelsen af urinsten. 

  Vigtige fordele

  • Sammensat med henblik på en sund idealvægt
  • Udvalgte mineraler mindsker dannelse af krystaller i urinen
  • Udsøgte og appetitvækkende ingredienser  

   

  Hill's Science Plan Adult Urinary Health kattefoder har ikke tilsat kunstig aroma, farve- og konserveringsstoffer. Det er nøje tilpasset de katte der døjer med urinvejssundheden samt kastrerede/steriliserede kattes behov.

 • Dyregruppe Kat
  Alder Voksen
  Smag Kylling
  Brand Hills