HILLS MATURE STERILISED KATTEMAD 10 KG
Varenummer: 052742024318
.
DKK 649,00
DKK 519,20 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Kattefoder og Kattemad
 • Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Sterilised Cat Chicken kattemad er beregnet til ældre neutraliserede katte som er fra 7 års-alderen og ældre. Det er særlig sammensat til at dække behovet hos kastrerede og steriliserede katte, da det indeholder mange vigtige og specifikke næringsstoffer, vitaminer og mineraler som ældre neutraliserede katte behøver. 

  Neutraliserede katte har en markant større risiko for at blive overvægtig, end deres ikke-neutraliserede brødre og søstre, da der sker en ændring i deres hormonbalance. Foderet fra Hill's tager højde for dette, ved at have et lavt fedt- og kalorieindhold. På den måde kan katten nemmere holde en sund idealvægt.

  Neutraliserede katte har også større risiko for at døje med urinsten. Dette skyldes at katte generelt er småtdrikkende og derfor risikerer at danne krystaller i urinen. Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Sterilised Cat er baseret på en formel med udvalgte mineraler som mindsker dannelsen af disse krystaller.

  Vigtige fordele

  • Sammensat med henblik på en sund idealvægt
  • Udvalgte mineraler mindsker dannelse af krystaller i urinen
  • Udsøgte og appetitvækkende ingredienser  

  Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Sterilised Cat Chicken kattemad er med delikate proteiner fra kylling og er nøje tilpasset de kastrerede/steriliserede kattes behov. Kunstig aroma, farve- og konserveringsstoffer er ikke tilsat. 

 • Dyregruppe Kat
  Alder Senior
  Smag Kylling
  Brand Hills