HILLS SENSITIVE SKIN STOMACH KATTEMAD 7 KG
Varenummer: 052742023137
Standard salgspris DKK 689,00
DKK 589,95
DKK 471,96 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Kattefoder og Kattemad
 • Hill’s Science Plan Adult Sensitive Stomach and Skin Chicken kattemad er baseret på sunde proteiner fra kylling. Det er lavet til voksen katte, som er fra 12 måneder og op til 6 år. Foderet er med til at understøtte kattens udvikling af sund hud og pels, samt give katten et velfungerende mave-tarm system. 

  Hvis du er katteejer og du kan se, at din kat døjer med mat pels, men også med en mave, som kunne fungere bedre, så er dette kattefoder fra Hill’s, lige noget for dig. For at hjælpe katten til at opnå et bedre velbefindende og en bedre trivsel, er det vigtigt, at den får opfyldt sine behov, når det gælder den rigtige ernæringsbalance. Det gælder for både proteiner, vitaminer og mineraler.

  For at opnå en stærk hudbarriere, samt en sund hud og blank pels, har foderet høje niveauer af omega-6 fedtsyrer. Desuden er foderet baseret på en særlig fiberblanding, som regulererer mave-tarm funktionen. Dette giver katten god fordøjelse og gavner dermed også en god og regelmæssig afføring.

  Selv de mest følsomme katte kan tåle at spise dette foder, da det er skånsomt for maven. 

  Vigtige fordele

  • Foderet er ideelt til følsomme katte med sarte maver
  • Omega-6 fedtsyrer fremmer sund hud og blank pels
  • Helt uden kunstige farvestoffer, smagsstoffer og konserveringsmidler
  • Sprængfyldt med vitaminer og mineraler som katten har brug for

  Hill’s Science Plan Sensitive Stomach and Skin er et foder som plejer huden og giver pelsen en flot glans. Ideelt til katte med fordøjelsesbesvær.

 • Dyregruppe Kat
  Alder Voksen
  Smag Kylling
  Brand Hills