Jel.Cat Intense Beauty(12x85g)
Varenummer: 9003579311790
.
DKK 149,00
DKK 119,20 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Kattefoder og Kattemad
 • Hvis du har en kat, der døjer med følsom hud, så skulle du tage at prøve Royal Canin Intense Beauty I Gelé kattemad. Der er her tale om et velsmagende fuldfoder til voksne katte, som netop imødekommer de ernæringsmæssige behov hos voksne katte med sensibel hud.

  Så snart din kat bliver 1 år gammel kan du med ro i sindet give den Royal Canin Intense Beauty I Gelé kattemad. Det kan du så fortsætte med frem til din kat runder de 10 år. Herefter bør du lade den overgå til et seniorfoder for at sikre, at dens ernæringsmæssige behov også bliver dækket som seniorkat.

  Royal Canin Intense Beauty I Gelé kattemad er et yndet kattefoder blandt katte grundet de saftige, lækre og ikke mindst kødfulde bidder i sovs. Derudover understøtter Royal Canin Intense Beauty I Gelé kattemad sunde urinveje hos din kat samtidig med, at det hjælper din kat med at nå og opretholde sin idealvægt. Desuden fremmer Royal Canin Intense Beauty I Gelé kattemad også en glansfuld pels hos din kat takket være et helt særligt kompleks bestående af omega-3 og -6 fedtsyrer, B-vitamin, biotin og sporstoffer.

  Vigtige fordele

  • Fuldfoder til voksne katte med følsom hud.
  • Indeholder saftige, lækre kødfulde bidder i sovs.
  • Fremmer en sund pels ved hjælp af et kompleks bestående af omega-3 og -6 fedtsyrer, vitamin B, zink, biotin og sporstoffer.
  • Bidrager til et sundt urinvejssystem ved hjælp af et reduceret indhold af mineraler.
  • Indeholder et moderat energiindhold, som bidrager til at opretholde normalvægten.
 • Dyregruppe Kat
  Alder Voksen
  Smag Oksekød
  Brand Royal Canin