Mother & Babycat 4 KG
Varenummer: 3182550707329
.
DKK 519,00
DKK 415,20 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Kattefoder og Kattemad
 • Har du fået et nyt familiemedlem i form af en lille ny killing, så skulle du tage at prøve Royal Canin Mother and Babycat kattemad. Her er der nemlig tale om et velsmagende kattefoder, som er udviklet specielt til at dække de ernæringsmæssige behov hos killinger. Royal Canin Mother and Babycat kattemad kan gives til killinger fra de er 8 uger og indtil de er 4 måneder gamle. Derudover er det energirige killingefoder også særdeles velegnet til drægtige og diegivende katte.

  I den overgangsperiode, hvor killingen skal fravænnes mælken og i stedet begynde at indtage fast føde, er det alfa og omega, at din killing får et særligt tilpasset killingefoder. Det skyldes, at killingen er særligt følsom i fravænningsperioden. Derfor oplever katteejere også ofte, at deres killing får problemer med fordøjelsen, fordi skiftet til fast føde sker alt for hurtigt. Det skal derfor ske gradvist med et killingefoder som eksempelvis Royal Canin Mother and Babycat kattemad, der giver den rigtige støtte til fordøjelsen ved hjælp af blandt andet letfordøjelige proteiner og præbiotika.

  Når din killing er mellem 3 uger og 2 måneder, begynder de fineste små mælketænder at komme frem. Når du køber Royal Canin Mother and Babycat kattemad, får du en lille letopløselig foderpille, som er tilpasset den unge killings kæber og mælketænder, hvilket er med til at gøre overgangen fra mælk til fast føde lettere. 


  Vigtige fordele

  • Velegnet til killinger, drægtige og diegivende katte.
  • Rigt på energi.
  • Letopløselig foderpille.
  • Fremmer en sund fordøjelse grundet letfordøjelige proteiner og præbiotika.
 • Dyregruppe Kat
  Alder Killing
  Smag Oksekød
  Brand Royal Canin