Ontario Herb line pouches - Killing kylling med lever, søde kartofler, ris og rosmarin 80 g
Varenummer: 8595681808172
.
DKK 14,95
DKK 11,96 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Kattefoder og Kattemad
 • Supplerende mad til killinger fra 1 måned - lækre stykker kyllingekød med lever og søde kartofler i en smagfuld sauce. Specielt smagt til med rosmarin.

  Ideel som snack mellem måltiderne eller som topping til tørfoder.

  Lækre stykker kylling med lever og søde kartofler i en smagfuld sauce, der understøtter det daglige væskeindtag.
  Specielt smagt til med rosmarin for at støtte fordøjelsen og er kendt som en kraftig antioxidant og for sine anti-inflammatoriske egenskaber.
  Højt indhold af kylling som en fremragende proteinkilde, beriget med tranebær som SUPER FOOD ingredienser rig på antioxidanter og vitamin A, B5, C, E.
  Fremstillet af nøje udvalgte ingredienser uden farvestoffer, konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer. Klart definerede råvarer og sammensætning op til 100%. Du ved præcis, hvad du giver din kat.
  Sammensætning

  Kylling 42 %, vand 41,1 %, kyllingelever 5 %, kyllingeskind 5 %, søde kartofler 2 %, tranebær 1,2 %, ris 1 %, rismel 1 %, kartoffelstivelse 0,8 %, hønsefond 0,5 %, guargummi 0,3 %, rosmarin 0,1 %.

  Analytiske komponenter

  Råprotein 9,5%, råfedt 1%, råfibre 0,5%, råaske 2%, fugtighed 86%.

  Fodringsvejledning

  Den daglige dosis afhænger af din kats aktivitet, alder og race. Du kan finde den anbefalede daglige mængde i fodringstabellen (se Fodertabellen).

  Foder som supplement til den normale ration. Opbevares på et tørt og køligt sted. Efter åbning skal den opbevares i køleskabet og bruges inden for 3 dage. Produktet er ikke beregnet til konsum. Sørg for adgang til frisk drikkevand.

  Anvendelse efter dato/batchnummer/producent: angivet på emballagen.

 • Brand ONTARIO