SP Feline Senior Vitality Chicken with Rice 7 kg
Varenummer: 052742022789
.
DKK 639,00
DKK 511,20 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Kattefoder og Kattemad
 • Hill's Youthful Vitality kattemad er et velsmagende fuldfoder til din kat, der er ved at være oppe i årene. Dete smagfulde foder er sammensat for at hjælpe din kat med at bibeholde sin livskraft. Hill's Youthful Vitality Kattemad er beregnet til katte, der er fra 7 års alderen og ældre. Det indeholder ingredienser af højeste kvalitet, som dækker din kats mange daglige behov inden for næringsstoffer, mineraler og vitaminer.

  Allerede ved 7 års alderen begynder de fleste katte at udvikle tegn på ældring. Katte er generelt et småtspisende dyr, og det er derfor vigtigt at den fodermængde den indtager, selvom mængden måske ikke er så stor, har det helt rigtige niveau af næringsstoffer. 

  Hill's Youthful Vitality er et foder med en yders unik sammensætning af bl.a. proteiner og fedtsyrer, der hjælper din kat til en sund alderdom. Denne formel er med til at fremme mobiliteten, hvilket hjælper din kat med at bevare sit aktivitetsniveau. Desuden fremmes også en god fordøjelse, sunde urinveje og en flot blank pels. 

  Vigtige fordele:

  •  Sunde nyrer og urinveje
  •  Omega-3 fedtsyrer for sund hud og flot pels
  •  Katten får mere energi og vitalitet
  •  Gavner fordøjelsen

  Youthful Vitality kattefoder fra Hill's består af ingredienser af bedste kvalitet, så katten vil elske smagen og den friske duft af foderet. Ved at give katten en dejlig oplevelse ved madskålen, er du med til at styrke livskvaliteten hos dit kæledyr.

 • Brand Hills