Crispy Crunch Laks
Varenummer: 4008239288158
Standard salgspris DKK 15,00
DKK 12,00
DKK 9,60 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Kattegodbidder
 • Vitakraft Crispy Crunch Classic kattegodbid med laks er en uimodståelig og knasende, men på samme tid blød godbid til din kat.

  Foruden den sprøde og knasende skal, som stimulerer kattens behov for at tygge, har Vitakraft spækket deres mundrette godbidder til kat fra produktlinjen Crispy Crunch Classic med proteinfyldt kød og laks. De særligt små kroketter er både meget sprøde udenpå, men også lækre og bløde indeni. Det vil være en sand overraskelse og oplevelse for din kat at tygge på dem!

  Du kan med god samvittighed købe de kødfyldte godbidder til din kat, hvis den fortjener en godbid. Uanset om det er under jeres træning, når I leger eller bare fordi den måske står og ser lidt sød ud.

  Vitakraft har med sine Crispy Crunch Classic med laks valgt at fokusere på en sund og ernærende sammensætning i deres godbidder. Det kan bidrage til kattens velbefindende at få en snack med så høj en smagsoplevelse, hvorfor Vitakraft heller ikke har tilsat sukker til deres Crispy Crunch Classic godbidder med laks.

  Vigtige fordele ved Vitakraft Crispy Crunch Classic med laks: 

  • Sukkerfri godbid til kat
  • Med protein fra kød og laks
  • Tilsat taurin for optimal sundhed
  • Sprød godbid med blødt fyld
  • Genlukpose holder godbidder friske


  Din kat vil med garanti nyde disse godbidder, men det anbefales at du maksimalt giver 15 godbidder til din kat hver dag, da godbidder aldrig må erstatte kattens daglige foderindtag. Sørg altid for at din kat har frisk vand i en ren skål. 

 • Dyregruppe Kat
  Egenskaber Sukkerfri
  Smag Fisk
  Brand Vitakraft