KATTENS NO 1. HUEBII KATTEHULE 34 X 34 X 36 CM
Varenummer: 5701698325004
.
DKK 379,95
DKK 303,96 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Kattesenge & Huler
 • Denne super smarte Huebii kattehule er fra Kattens No.1. 

  Ved at købe denne kattehule, får din kat en hyggelig lille hule, hvor den kan ligge og putte eller gemme sig og du får en kattehule, der ligner et almindeligt møbel, hvilket gør, at hulen vil passe perfekt ind i ethvert hjem. 

  Denne hule har ikke en kedelig farve som så mange andre kattehuler. Denne hule har en blå farve, der også har en mørkere blå i sig, der danner et flot mønster. Ved at hulen ikke blot har én farve, er det som at kigge på det flotte hav, da du får et flot farvespil, der giver hulen sit flotte look.

  Inde i hulen har din kat en tyk og blød pude, der gør det yders behageligt for den at ligge derinde. Derved kan den ligge dejlig blødt, mens den holder øje med, hvad der sker i dens omgivelser. 

  Da hulen ikke er hævet ret meget over jorden, er denne hule perfekt til killinger og små katte, da de kan komme ind og ud af hulen uden at sætte kløerne i stoffet. 

  Hvis din kat ikke ønsker at ligge i hulen mere, kan den hoppe op på toppen og ligge eller sidde dejlig blødt på den polstrede top. 

  Benene på hulen er betrukket med plys og har filt på undersiden, så den ikke kommer til at ridse dit trægulv. 

  Der medfølger skruer og en unbraconøgle, så det er nemt at samle hulen.

   

 • Dyregruppe Kat
  Størrelse Alle størrelser
  Brand Kattens no. 1