ARION ORIGINAL KITTEN KATTEMAD 7.5 KG
Varenummer: 5414970058537
 
DKK 429,00
DKK 343,20 ekskl. moms
 •  
KØB FLERE – SPAR MERE! Når du køber stort ind af Arion hos ZooPet, får du mulighed for at få en gratis sæk med når du handler! Ved køb af 6 poser, får du altså den 7. gratis! For at få rabatten skal du ligge 7 af den samme sæk Arion hunde eller kattefoder i kurven, og så fratrækkes rabatten automatisk! Hvis du gerne vil blande dine sække hundefoder, skal du blot kontakte kundeservice på tlf: 31 31 94 90, eller skrive en mail til: Kontakt@zoopet.dk og så hjælper vi dig herfra. Vi glæder os til at sende dig din pakke!


Mere information

Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Killingeudstyr
 • Arion Original Kitten 35/21 med kylling og ris er specielt udviklet til at imødekomme killingens ernæringsmæssige behov fra de er 2 til 12 måneder

  Killingens fordøjelsessystem er endnu ikke fuldt udviklet, så det er vigtigt, at foderet er skånsomt for maven. Arion har derfor reduceret stivelsen i foderet, mens fibrene i kattemaden hjælper med at holde din killings tarmflora sund. Arion Original Kitten indeholder desuden omega-3 fedtsyrer fra fiskeolie, der plejer din kats hud og giver en glansfuld pels.

  Arion Original Kitten giver din killing vigtig støtte til immunsystemet. En killings naturlige forsvar er ikke fuldt udviklet endnu, derfor er det afgørende med det rette foder. Arion Original Kitten forsyner din killing med en mineralsammensætning, der hjælper med at styrke tænder og knogler samt essentielle vitaminer og antioxidanter.

  En kattekilling vokser og udvikler sig med en rivende fart, så det er centralt, at den får det helt rigtige foder. Arion Original Kitten kattemad skænker din killing de rette forudsætninger for at vokse sig stor og stærk. Kattefoderet indeholder lækker og letfordøjelig kylling, der er rig på protein og naturlige kulhydrater fra ris, så killingen både får de vigtige byggesten til muskler og led samt masser af energi.

  Vigtige fordele

  • Ideelt killingefoder.
  • Glutenfri.
  • Indeholder taurin.
  • Letfordøjelig protein fra kylling.
  • Antioxidanter fra vitamin A, C og E der styrker immunforsvaret.
  • Naturlige kulhydrater fra ris.
  • Fructo-Oligo-Sakkarider (FOS) og Mannan-Oligo-Sakkarider (MOS), der bidrager til en sund tarmflora.


  Arion Original Kitten 35/21 kattemad er et fuldfoder med kylling og ris, der er beregnet til killinger fra 2 til 12 måneder

 • Dyregruppe Kat
  Alder Killing
  Egenskaber Glutenfrit
  Smag Kylling
  Brand Arion