FHN Inst.Kitten Pouch (12x85g)
Varenummer: 9003579308745
.
DKK 149,00
DKK 119,20 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Killingeudstyr
 • Hvis du har en lille killing, kan du med fordel give den det velsmagende Royal Canin Kitten Sovs kattemad, som er et fuldfoder til killinger. Royal Canin Kitten Sovs kattemad kan gives til din killing fra den er 8 uger og indtil den bliver 12 måneder.

  I det første leveår har killinger nogle helt specielle ernæringsmæssige behov, som de skal have dækket for at vokse sig store og stærke. Eksempelvis har killinger et stort behov for energi, proteiner, mineraler, sporstoffer og vitaminer, så de kan få stærke knogler og muskler. Dette behov bliver 100% dækket med Royal Canin Kitten Sovs kattemad. Derudover fremmer Royal Canin Kitten Sovs kattemad din kats naturlige forsvar og dannelsen af antistoffer ved hjælp af et antioxidantkompleks bestående af vitamin E, vitamin C, taurin og lutein. 

  Royal Canin Kitten Sovs kattemad er kendetegnet ved små bløde og ikke mindst saftige bidder i sovs. De lækre kødfulde bidder vil falde i enhver kattekillings smag, og så er de endda nemme for killingerne at tygge.

  Royal Canin Kitten Sovs kattemad kan med fordel også gives til drægtige og diegivende katte, da mængden af energi i kattefoderet er så stort. 

  Vigtige fordele

  • Fuldfoder til killinger fra 8 uger til 12 måneder.
  • Indeholder små bløde og saftige bidder.
  • Højt energiindhold.
  • Kan også gives til drægtige og diegivende katte.
 • Dyregruppe Kat
  Alder Killing
  Smag Oksekød
  Brand Royal Canin