HILLS KITTEN CHICKEN KATTEMAD 7 KG
Varenummer: 052742023731
.
DKK 549,00
DKK 439,20 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Killingeudstyr
 • Hill's Science Plan Kitten Chicken er et kattefoder af høj kvalitet, som er særlig beregnet til killinger, der er fra 8 uger til 12 måneder gamle. Foderet indeholder alle de vigtige og specifikke næringsstoffer, som en killing i voksealderen har brug for. 

  Dette kattefoder fra Hill's indeholder 39,6% proteiner og 25% fedt, så det er et rigtig godt foder at vokse op på. De gode proteiner fra fjerkræ som kylling og kalkun, styrker killingen i at udvikle sunde musker og en god knoglebygning. 

  Katten er generelt et væsen som ikke er god til at drikke nok vand. Dette kan medføre risiko for at katten senere udvikler urinsten med deraf følgende problemer med urinvejene. Dette er noget som Hill's Science Plan Kitten tager højde for med sit lave indhold af magnesium. Et lavt magnesiumniveau i foderet gør at dannelsen af krystaller i urinen mindskes.

  Det høje fiberindhold i foderet er med til at give katten en velfungerende fordøjelse. En god fordøjelse er forudsætningen for at den lille kat får en god og regelmæssig afføring. Som hos os mennesker, er dette også et vigtigt element for det almene velbefindende.

  Vigtige fordele

  • Udvalgte fibre for sundt fordøjelsessystem
  • Udsøgt smag giver optimal foderoplevelse for killingen
  • Sunde fiskeolier understøtter udviklingen af sund hud og pels

  Hill's Science Plan Kitten Chicken er et killingefoder baseret på kvalitetsproteiner fra fjerkræ. Det er et perfekt foder til katteejere som ønsker at give sin killing en rigtig god start på livet.

 • Dyregruppe Kat
  Alder Killing
  Smag Kylling
  Brand Hills