JUNIOR POTE KRADSEBRÆT M. STOLPE
Varenummer: 4011905429311
.
DKK 199,95
DKK 159,96 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Kradsetræer
  • Et stærkt, modstandsdygtigt kradsetræ er alfa og omega for at dine møbler ikke bliver genstanden katten tyr til, når kløerne skal hvæsses. Dette kradsebræt fra Trixie Junior er formet som en pote med stolpe. Plysset er blødt og har den smukkeste lilla nuance.

    Trixie Junior Sisalkrads er, som navnet antyder, produceret med sisalfibre rundt om stammen. Selvom sisal er en plantefibre, der normalvis udvindes til tovfremstilling, kan du sagtens finde produktet i andre forbrugsvarer. Det kunne for eksempel være tæpper, måtter og diverse kattelegetøj. Sisalfibrene er meget slidstærke, hvorfor det er yderst velegnet som en del af et kradsetræ. Sisalfibrene udvindes i Mexico og andre lande i Mellemamerika fra arten Sisal-agave. Sisalfibrene er har altid en meget lys og ensartet nuance.

    Et kradsetræ skal være så tilpas højt at katten kan strække sig ud med forbenene i mens den står på bagbenene. Derfor måler dette kradsebræt med tilhørende stolpe hele 40x50x38 cm. De fleste katte kan derfor få stor glæde af dette fine kradsetræ.

  • Dyregruppe Kat
    Brand Trixie