flexi New Comfort M snor 8 m, 20 kg, sort
Varenummer: 4000498043141
.
DKK 179,00
DKK 143,20 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Liner, Seler & Halsbånd
 • Flexiline new comfort sort snor størrelse medium

  Flexiline new comfort sort snor er beregnet til din hund, som giver Jer begge mere frihed på gå-ture og generelt i det hele taget når hunden er med udendørs. 
  Flexiliner kan godt bruges i forskellige størrelser til forskellige hunde. - Det handler om hvor afrettet din hund er, og hvor meget han/ hun også trækker. 
  Trækker hunden alt for meget, og ikke har helt let ved at styre lysterne til at springe frit rundt er det klart anbefalet at følge størrelsesguiden for rette model til rette antal KG.

  Flexiline new comfort sort snor 8M lang line er velegnet til små og mellemstore hunde i størrelsen 20kg.

  Håndtaget på Flexi Linen er formet med flair for ergonomi, og det er derfor ergonomisk udformet, således det ligger bedst muligt i flest mulige hænder.
  - Der er i flexi linerne altså et super godt og fast greb!
  Dertil er der et bremsesystem således linen ikke løbet løbsk, og istedet kan stoppes ved hjælp af at klikke en knap som fungerer som bremse.
  Dette bremsesystem er patenteret af Flexi, og fungerer upåklageligt.

  Det giver en enorm frihed for både hund såvel som ejer at have 8 meter line at løbe på, på sin gå tur - dertil giver det også en ro at vide hundeejeren kan roligt og hurtigt kan få sin hund ind igen ved hjælp af indruldningssystemet, som Flexi er udstyret med.

  Dertil er der reflekterende stribe på bætet.

   

 • Brand Flexi