KW GO HALS M/SNAP RØD 2.5X45-65 CM
Varenummer: 5705574115406
.
DKK 69,95
DKK 55,96 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Liner, Seler & Halsbånd
 • Har du en hund, der skal have et nyt halsbånd, så vil dette KW GO halsbånd være et godt køb. Det lækre halsbånd er fremstillet af kvalitetsrigtigt bomuldswebbing, der gør halsbåndet blødt og komfortabelt at have på for din hund. Selvom halsbåndet er blødt, er det stadig meget slidstærkt, så det kan holde til at din hund klør sig, leger i krat eller har det på ude at svømme. 

  Halsbåndet har et meget neutralt udseende, så der er ingen nitter eller andet pynt på. På selve båndet er der syninger, der giver halsbåndet lidt detalje, mens det bliver gjort mere blødt og medgørligt at have på. 

  Halsbåndet vil være et godt køb til en hund i voksealderen, da det er regulerbart. Du kan derved ændre størrelsen på halsbåndet, så det passer perfekt til din hund. 

  Halsbåndet har en kraftig og holdbar snaplås, så du ikke skal være bekymret for, om halsbåndet pludselig går op, når I er på tur. I Danmark er det lovpligtigt, at hunde har et synligt hundetegn, og det er der også plads til på dette halsbånd. Den kraftige D-ring har plads til at du kan fastgøre linen og samtidig have et hundetegn på. 

   

  Størrelsesvejledning: 

  Størrelse Small Medium Large
  Længde 34-48 cm 40-55 cm 45-65 cm
  Brede 1,5 cm 2 cm 2,5 cm
 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Medium 11 - 25 kg
  Brand KW