Neglesaks de luxe 12,5cm
Varenummer: 4011905023670
 
DKK 59,95
DKK 47,96 ekskl. moms
Bought together with this product
Bestsælgende varer i Mest populære varer
 • Denne smarte Trixie Neglesaks gør det nemt for dig at klippe dit køledyrs kløer derhjemme. 
  Saksen er udstyret med en smart stopper, der er en lille plade i rustfri stål, du kan sætte ind foran skæret, så du ikke kommer til at klippe for meget af kløerne. 
   
  Saksen er behagelig at holde ved, da det buende plastikhåndtag passer perfekt ind i hånden. Trixie har sørget for, at saksen ikke kan smutte ud af hænderne på dig, da de har udstyret håndtaget med non-slip gummi med riller, der er med til at give dig et godt greb. 
   
  Selve hovedet på saksen er i rustfrit stål, som er med til at saksehovedet er robust. Når du ikke skal bruge saksen, er der en lille lås på den, så du kan sikre, at saksen er lukket sammen, når den ikke er i brug, dette sikre at den ikke bliver sløv så hurtigt samt at fingerne ikke kommer i klemme. 
   
  Denne lille saks kan anvendes til små dyr, små hunde, katte og fugle
   
   
  Hvornår skal de klippes? 
   
  Kat
  Nogle katte kan selv vedligeholde deres kløer, men nogle katte og især ældre katte kan have problemer med det, da de ikke bruger deres kløer så meget. Derfor er det vigtigt, at du hjælper med at vedligeholde dem. Hvis en kats kløer bliver for lange, kan de i værste fald vokse ind i trædepuderne.
   
  Det afhænger meget af kattens livsomstændigheder, om det er en inde- eller udekat og hvor aktiv den er, om den skal have klippet kløer eller ej. Et godt trick er, at få kløerne frem og se, om de er begyndt at vokse ned imod trædepuderne. I nogle tilfælde ved indekatte, kan du høre, når de skal klippes
   
  Hund
  Det er vigtig, at du regelmæssigt kontrollér din hunds poter for sprækker etc. samt klipper dens kløer. Hundes kløer er hule ude i spidsen af kløerne, med et hul i midten. Måden hvorpå man kan se, om kløerne skal klippes er, ved at se om der samler sig skidt i disse huller i kløerne. 
   
  Kanin/ gnaver
  Mange kaniner, gnavere og især marsvins kløer vokser som regel hurtigt. Kaniner og gnavere i fangeskab kan ikke slide deres kløer så meget. Derfor er den en god ide at klippe dem med jævne mellemrum. Når kløerne bliver for lange, begynder de at krølle, hvilket gør det svær for dem at bevæge sig.
   
  Fugle
   
  Fugle er ret afhængig af, at deres kløer har den rigtige længde. Derfor er det yderst vigtigt, at du holder øje med længden på kløerne. Når fugle skal have klippet deres kløer, kan du se det, ved at kløerne enten krøller eller at deres tær bliver lyftet opad, så de støtter på kløerne og ikke selve foden. 
   
  Det kan være svært selv at klippe sin fugls kløer. Nogle fugle har lyse kløer, hvor du let kan se blodåren, hvor andre fugle har mørke kløer, hvilket gør det svære at se blodåren. Klipper du de mørke kløer selv, anbehales det, at du kun tager det yderste af spidsen ellers få din fuglekyndige dyrlæge til at klippe dem. 
 • Dyregruppe Hund
  Brand Trixie