Natur-snack, Høballe m/ blomstermix, ø 10×18 cm, 200 g
Varenummer: 4011905607894
.
DKK 69,00
DKK 55,20 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Naturhø, Halm & Bundstrøelse
 • Denne hørulle fra Trixie er med mange forskellige slags blomster og urter, og er udelukkende sammensat af naturlige råvarer. Den bruges som sund snack og kosttilskud, og kan bruges af de små kæledyr, som f.eks. mus, marsvin, hamster, kanin og rotte.

  Når man holder kæledyr, er det altid vigtigt at give dyret det korrekte foder. Ved gnavere er det særlig vigtigt, da fejlernæring hurtigt kan skabe alvorlige problemer i deres følsomme fordøjelsessystem. For eksempel kan marsvin ikke selv danne C-vitamin, og de må derfor få dette som tilskud til kosten.

  En tommelfingerregel siger at gnaverfoder bør bestå af 20% grøntfoder og 80% spisehø. En almindelig fejl er at give kæledyret en artsbestemt foderblanding, men her vil dyret ofte vælge at spise de fedtholdige frø, nødder og korn, og levne resten. Men det er vigtigt at der gemmes noget appetit til at spise hø, da dette er essentielt for dyrets fordøjelse og tandpleje.

  Denne snackballe giver din gnaver et godt tilskud, både på grund af det tørrede græs, men også i form af spændende blomster.

   

  Vigtige fordele

  • Et godt kosttilskud
  • Giver en luksus i hverdagen
  • Giver sunde fibre til fordøjelsen
  • Et rent vegetabislk produkt

  Husk at din gnaver eller kanin skal have masser af frisk hø, og altid adgang til rent og frisk drikkevand. Husk også at snackballen fungerer som en godbid og ikke må gå i stedet for almindeligt foder.

 • Dyregruppe Gnaver
  Smag Vegetabilsk
  Brand Trixie