FURMINATOR LARGE BØRSTE/KARTE 1 STK
Varenummer: 4048422141259
.
DKK 269,00
DKK 215,20 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Pelspleje & Trimning
 • Mangler du en ordenlig karte, der kan hjælpe dig med at slippe af med nogle af alle de kattehår din kat går og smider, så er denne FURminator Medium/Large Børste/Karte din nye bedste ven. 

  Denne praktiske FURminator er ekstra effektiv, når det om at fjerne løse hår fra underulden på din mellemstore kat med kort pels.

  En korthåret kat er ikke ensbetydende med at den ikke fælder. Der vil stadig være små kattehår i møblerne, under møblerne, på gulvet, på tøjet og stadig en masse på katten, som bare venter på at falde af. En af ulemperne for din kat ved de løse hår er, at chancen for hårboller er relativ stor. Når din kat slikker sig ren, kommer den til at sluge nogle af de hår, der sidder løst i pelsen, hviket kan forårsage problemer med fordøjelsen, hvis din kat ikke får hostet hårbollerne op igen. 

  Du kan mindske risikoen for hårboller ved plot at børste din kat 10-20 min om ugen med denne fantastiske FURminator Medium/Large Børste/Kart. Karten er udviklet til at kunne få fat i de helt små og tynde hår, der sidder i underulden og blidt trække dem med af. Ved at fjerne de irriterende løse hår, mindsker du også chancen for irritation i huden og kløe, da de ikke længere sidder og stikker. Denne FURminator Medium/Large Børste/Karte er så effektiv, at den kan fjerne helt op til 99% af de løse hår i underulden. 

  Producenten bag denne FURminater har også tænkt på anvendeligheden af denne FURminator, hvilket er grunden til at håndtaget er udformet, så det passer i din hånd. Ydermere er håndtaget betrukket med gummi, der gør at karten er godt og stabil at holde ved, så den ikke glider i hånden på dig. I stedet for at bøvle med at få de løse hår af skæret igen, kan du blot trykke på den monterede FURejector-knap, som skubber hårene af igen. 

  Vigtige fordele:

  • Fjerner op til 99% løse kattehår
  • Tager kun 10 minutter at bruge
  • Ergonomisk og slidstærkt design
  • Fjern nemt hår med FURejector-knap
 • Dyregruppe Kat
  Egenskaber Pels < 5 cm