FURMINATOR LARGE BØRSTE/KARTE 1 STK
Varenummer: 4048422141280
.
DKK 229,00
DKK 183,20 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Pelspleje & Trimning
 • FURminator large børste/karte er en meget effektiv karte, som er særligt velegnet til katte af mellemstore og store racer med langt hår og stor pels. 

  Denne FURminator fjerner op til 99% af de løse hår fra din kats pels og på den måde kan du meget nemmere holde dit hjem rent for kattehår.

  Langhårede katte fælder ofte en del og når katten vasker sig, kommer den til at sluge de løse hår, der kan danne hårboller i mavesækken til gene for din kats fordøjelse. Samtidig kan de løse hår sprede sig overalt i dit hjem og på dit tøj og gøre at hjemmet ser beskidt ud.

  Når du har valgt at have en langhåret kat boende i dit hjem, er det en del af dit arbejde at sørge at holde dens pels ren og filterfri. Derfor bør du dagligt børste pelsen igennem og en gang om ugen kan du med fordel bruge denne FURminator. Med karten i hånden kan du effektivt komme til bunds i underulden og få fjernet de løse hår. Ved at bruge karten 10-20 minutter om ugen, kan du holde problemet med løse hår nede.

  Denne FURminator er holdbar og designet, så den er nem at bruge og gummibelægningen på håndtaget, gør det behageligt at holde på. Kartehovedet er udformet, så den følger kattens facon uden at kunne skade huden. Bag på kartehovedet er en knap, du kan trykke ind, så hårene bliver skubbet fri af karten. 

  Vigtige fordele:

  • Fjerner op til 99% løse kattehår
  • Tager kun 10 minutter at bruge
  • Ergonomisk og slidstærkt design
  • Fjern nemt hår med FURejector-knap
 • Dyregruppe Kat
  Egenskaber Pels > 5 cm