FURMINATOR SMALL BØRSTE/KARTE 1 STK
Varenummer: 4048422141198
.
DKK 239,00
DKK 191,20 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Pelspleje & Trimning
 • Er du træt af løse kattehår over det hele i dit hjem og på dit tøj, så vil det være oplagt at investere i denne FURminator Small Børste/Karte. 

  Med kun 10-20 minuters børstning om ugen, kan du reducere fældningen og hår over det hele markant, da denne FURminator fjerner op til 99 % af din kats løse hår. Jo færre løse hår din kat har, jo bedre er det for kattens fordøjelse. Da katte kommer til at sluge nogle hår, når den vasker sig, så havner de i maven og kan give forstoppelse, hvis ikke det kommer op igen. En ugentlig børstning med denne FURminator er derved med til at reducere problemet med dannelsen af hårboller. 

  Det er ikke kun din kat, der er tænkt på, da FURminator Care Line udviklede denne karte. Designet er også gennemtænkt, for at give dig en god følelse af kvalitet og effektivitet, når du anvender denne FURminator Small Børste/Karte. 

  Du behøver ikke være bange for, om du kommer til at skade din kats hud, da denne FURminater er udviklet med sikkerhedshjørner, der sikrer, at du på ingen måde kan komme til at børste på din kat, når du reder den. Designet og skæret på denne karte gør, at den egner sig perfekt til at fjerne de løse hår fra den korthårede kats underuld. Når den har fjernet så mange hår, at skæret er helt fyldt, er du fri for at skulle rykke hårene af, da denne FURminator Small Børste/Karte er udsyret med en FURejector-knap, der gør det nemt for dig, at få hårene af karten igen. 

  Vigtige fordele:

  • Fjerner op til 99% løse kattehår
  • Tager kun 10 minutter at bruge
  • Ergonomisk og slidstærkt design
  • Fjern nemt hår med FURejector

  Håndtaget er udformet, så det passer perfekt i hånden. Det er også betrukket med gummi, som gør, at det er behageligt at holde ved, samt giver dig et fast og sikkert greb om karten. 

 • Dyregruppe Kat
  Egenskaber Pels < 5 cm