FURMINATOR SMALL BØRSTE/KARTE 1 STK
Varenummer: 4048422141228
.
DKK 289,00
DKK 231,20 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Pelspleje & Trimning
 • FURminator Small Børste/Karte er en af de mest effektive karter. Karten er velegnet til mindre katte med lang pels.

  Med en smart karte fra FURminator, kan du på 10-20 minutters ugentlig børstning af din kat, nedsætte antallet af de trælse løse hår. Karten fjerner effektivt løse hår fra underulden på katten. Den fjerner helt op til 99% af de løse hår, så på samme tid nedsættes også problemer med hårboller. Din kat slikker dem normalt af og sluger dem, når den vasker sig.

  Der er tænkt på alle detaljer med en FURminator. Den er designet for behagelig ergonomi under brug, da håndtaget er belagt med gummi. Det er behageligt at holde på og selvom den bliver våd eller fedtet, sørger håndtaget for, at den ikke glider i din hånd. Kartehovedet er udformet med en pasform efter katten.

  Med en langhåret kat ved du udmærket hvor irriterende det kan være med løse hår fra katten, der ender alle vegne. Der sidder kattehår i møblerne, de ligger i klumper på gulvet og sidder på dit tøj. Men mange af de løse hår, kan også ende i kattens mave og bliver i stedet til hårboller, som giver problemer med fordøjelsen. 

  Hjørnerne sikrer, at karten ikke skader din kats hud, hvis du trykker for dybt. Når de løse hår har samlet sig i karten, fjerner du dem hurtigt ved at trykke på FURejector-knappen, så hårene nemt og hurtigt bliver skubbet fri.

  Vigtige fordele:

  • Fjerner op til 99% løse kattehår
  • Tager kun 10 minutter at bruge
  • Ergonomisk og slidstærkt design
  • Fjern nemt hår med FUR-ejector

  Når du køber en FURminator, har du en holdbar karte, der effektivt afhjælper løse hår. 

 • Dyregruppe Kat
  Egenskaber Pels > 5 cm