Varmekabel 15W 4mtr.
Varenummer: 79523162
.
DKK 198,00
DKK 158,40 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Reptilteknik
 • Optimal varmekilde til terrariumopvarmning.

  Nem fastgørelse fra ydersiden af ​​terrariet.

  Ideel til varmestativsystemer (RACK).

  Velegnet til krybdyr, padder og andre dyrearter.

  Høj kvalitet, fleksibelt, holdbart og sikkert design (IPX7).

  SIKKERHEDSINSTRUKTIONER:

  VIGTIGT: For at reducere risikoen for brand, elektrisk stød eller personskade, skal du læse denne vejledning, før du bruger produktet.

  Varmekablet SKÆR IKKE eller genskabes.

  Nedsænk IKKE det elektriske stik i vand. Nedsænk ikke kablet i vand. Brug ikke produktet i akvarier eller paludarier.

  Lad IKKE kablet røre andre kabler. Lad IKKE varmekablerne være mindre end 3 cm fra hinanden.

  Tilslut IKKE dette produkt, mens kablet er oprullet, da dette kan forårsage ekstrem overophedning og muligvis endda brand.

  Brug IKKE produktet med et beskadiget kabel, stik eller andre dele. Hvis du mener, at kablet er beskadiget, skal du straks stoppe med at bruge det.

  MODIFICER eller ændre IKKE dette produkt. Hvis du ikke er sikker på den elektriske forbindelse, skal du ringe til en elektriker.

  Nedgrav eller læg IKKE kablet i terrariumsubstratet.

  Kun til brug med glasterrarier. MÅ IKKE bruges sammen med terrarier lavet af plastik, træ eller andet materiale.

  Kun til indendørs brug.

  Holde utilgængeligt for børn.

  Strømkablet kan ikke ændres. Hvis kablet er beskadiget, skal du stoppe med at bruge produktet.

  Dette produkt er ikke beregnet til brug af personer (inklusive børn) med nedsatte fysiske, sensoriske eller mentale evner, manglende erfaring og viden, medmindre de er under opsyn eller ikke er blevet trænet i brugen af ​​en person, der er ansvarlig for deres sikkerhed.

  INSTALLATION AF VARMEKABEL:

  Tag kablet ud af emballagen og kontroller, at hverken kablet eller dets elektriske stik er beskadiget. Hvis du finder skader, skal du returnere produktet til købsstedet. Dette produkt kan kun bruges uden for terrariet.

  BEMÆRK: Lad IKKE kablet krydse, da dette kan få produktet til at overophedes. Hold altid en minimum sikkerhedsafstand på 3 cm mellem stik eller kabelbundter. Dette vil forhindre overophedning af produktet og mulig brand!

  Brug et termometer til at overvåge temperaturen inde i terrariet. Sørg for, at temperaturen konstant er i det område, der passer til den type dyr, du holder. Et digitalt infrarødt termometer er et godt værktøj til at måle temperaturer i forskellige områder af et terrarium.

  Vi anbefaler at bruge et varmekabel med en passende termostat.

  Varmekablet kan bruges på bunden udenfor terrariet eller på den ydre bag- eller sidevæg af glasterrarier.

  Fastgør varmekablet til terrariet med små stykker elektrisk tape (se illustration), og hold minimumssikkerhedsafstanden mellem varmekabelsløjferne (minimum 3 cm).

  BEMÆRK: Hvis kablerne er tættere end 3 cm fra hinanden, kan der opstå overophedning! Undgå kraftige bøjninger med en radius på mindre end 1,3 cm.

  Den elektriske tilslutning skal altid være placeret uden for terrariet. Sæt kablet i en stikkontakt.

  Kontroller den elektriske tape regelmæssigt for at sikre, at kablet er permanent sikkert klæbet til terrariumglasset. Tjek dette ved hver rengøring, men sæt om nødvendigt en ny klæbebånd mindst en gang om måneden.

  Lad IKKE terrariet hvile direkte på varmestenen. Ideel til brug med REPTI PLANET terrarier (alle terrarier har ben rundt om kanterne, der giver tilstrækkelig afstand mellem kablet og bordpladen). Dette sikrer udstrømning af overskudsvarme og forhindrer skader på varmekablet, terrariet, dyr, møbler mv.

 • Brand Repti Planet